Hivatalos: Már készül a Metro Exodus folytatása!

Hivatalos: Már készül a Metro Exodus folytatása!

Örömteli hírek érkeztek a THQ Nordic főhadiszállásáról!

A THQ Nordic elnök-vezérigazgatója, Lars Wingefors leült beszélgetni a cég befektetőivel és két készülő játékról is szót ejtett a prezentációjában. Elsőként elárulta, hogy a Saints Row játékok újabb fejezet már a tervezőasztalon van, így az őrült GTA klón rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, mivel a zseniális SR III és az egész jó SR IV után készülhetnek a Saints Row (5) V-re.

A titokzatos AAA játék, amiről már korábban hallhattunk, sem maradt sokáig a homályban. A 4A Games csapata már gőzerővel dolgozik a Metro Exodus folytatásán, hiába jelent meg alig pár hónapja Dmitry Glukhovsky regényének legújabb játékadaptációja. A kritikusok és a rajongók is elégedettek voltak a harmadik Metro résszel, így nem véletlen, hogy Epic exkluzivitás ide, vagy oda, de tovább ütik a vasat, amíg forró.

A két nagy cím mellett kiderült, hogy a THQ égisze alatt már folyik a TimeSplitters 4 és a Dead Island 2 fejlesztése is, így rengeteg izgalmas folytatással számolhatunk a következő években. Reméljük, hogy mindkét projekt végre elkészül, mivel a Dead Island 2 zseniális trailere 2014-ben már kikerült a netre, amíg a TimeSpillter 4-ről már 2007 óta pletykálnak.

A Metro rajongókat szeretnénk kicsit lelombozni, ugyanis tíz év alatt jött csak ki a három Metro rész, így hiú ábránd lenne abban bízni, hogy hamarosan a kezünkben tarthatjuk az akció-FPS következő felvonását.

Kövess Minket!