Legend 2-ig menetelt az Overload Aggro Shaman Vessinával a fedélzeten!

Legend 2-ig menetelt az Overload Aggro Shaman Vessinával a fedélzeten!

Az Overload Aggro Shamant felturbózta Frenetic és egészen Legend 2-ig mászott vele.

Már a Rise of Shadowsban is kiválóan muzsikált az Overload Aggro Shaman, de néhány új Saviors of Uldum lap még egyet lendített a decken. A francia kártyás egészen Legend 2-ig verekedte magát előtte a még kiforratlan metában. Ez a régi-új Overload Aggro Shaman!

Frenetic's Legend #2 Overload Aggro Shaman

Deck kód: AAECAaoIBPkDioUDz6UD5qUDDe4B2wOTCbDwAvbwAo/7Apz/AoyFA/aKA4yUA8aZA/SZA9SlAwA=

A pakliból kikerült a két Earth Shock, ami a SoU megjelenése előtt kötelező elem volt a rengeteg Mech Hunter miatt. Elbúcsúztunk a Doomhammertől és a Rockbiter Weapontől is, így elegendő hely szabadult fel ahhoz, hogy megjelenjenek az új kártyák. Vessina képessége szinte mindig aktív lesz, mivel a deck az Overload mechanikára épít, a Mogue Fleshshaper az új Sea Giantként tolhatja meg a fenti változat szekerét. Akár 0 manért kikerülhet a boardra egy erősebb Thunderhead kör után, ezzel egy plusz leszedést kapott a Shaman.

Az alapok nem változtak, még mindig két út vezet a győzelem felé. A meccsek elején a sok kis Murloc simán megszaladhat, így lehet nem is lesz szükség az Overload spellekre és lényekre, hanem egy jól elsütött Bloodlust pontot tehet a meccs végére. Ha a békaember-hadművelet nem sikerül, akkor lehet taktikát váltani és pöröghetnek a spellek és minionok, amik minden második körben óriásit fordíthatnak a meccs képében. Az Overloadolt manakristályokkal ügyesen kell kalkulálni, mivel néha egy rossz mozdulat is romba döntheti az eddig felépített stratégiát. A Thunderhead még mindig broken, a Likkimet még mindig lehet bátran arcra húzni, a Bloodlustot még mindig el lehet tolni 3-4 lényre is akár, hiába nem lesz meg a halálos sebzés. Folyamatosan nyomást kell gyakorolni az ellenfélre, hogy kénytelen legyen minden körben azon gondolkozni, hogyan is kéne megoldani az újratermelődő boardunkat.

Erős, gyors és nem túl drága az Overload Aggro Shaman, amivel meglepetést lehet okozni a Standard metában, mivel mindenki a Battlecry Quest verzióra fog mulliganelni.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!