Offset lett a FaZe legújabb befektetője

Offset lett a FaZe legújabb befektetője

A Migos trió egyik tagja úgy döntött, hogy megtámogatja a világ egyik legnagyobb e-sport szervezetét.

2019-ben már nem új keletű dolog az e-sportban, ha valamelyik csapatba egy rapper vagy egy előadóművész fektet be komolyabb összeget. Az elmúlt években láthattuk, ahogy Lil' Yachty a FaZe márka nagykövete lett, Drake komoly pénzzel támogatta meg a 100 Thieves-t, míg most eljött a Migos, pontosabban Offset ideje is, aki a FaZe Clan-ba fektetett be, egyelőre nem tudni, hogy pontosan mekkora összeggel.

Offset, pontosabban valószínűleg a menedzsmentje, a következő nyilatkozatot adta ki a szerződéssel kapcsolatban:

"Szeretem a gaminget és az e-sporté a jövő. Ez a két tény nekem elég ahhoz, hogy a világ egyik legnagyobb e-sport szervezetének része legyek a világ legjobb játékosaival."

Mint említettem Offset nem az első és minden bizonnyal nem is az utolsó Hip Hip sztár, aki beszáll a gamingbe, vagy éppen az e-sportba, hisz valamilyen szinten ők is üzletemberek, és megpróbálnak abba pénzt fektetni, amivel ők is nap, mint nap találkoznak. A közeljövőben valószínűleg többet megtudunk majd a szerződésről, és arról, hogy pontosan mennyivel vagy éppen milyen módon segíti Offset a csapat munkáját.

A FaZe CS:GO csapatát legközelebb a Majoron láthatjuk, bár túl sok reménnyel nem kecsegtetnek, igazi meglepetés lenne, ha végül túljutnának a rájátszás első körén. A rajongók viszont örültek Offset érkezésének, sokan már inkább őt szeretnék látni a csapatban NEO helyett.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!