16 600 Ft helyett ingyen zsákolhatunk be két nagyszerű játékot!

16 600 Ft helyett ingyen zsákolhatunk be két nagyszerű játékot!

Akciófigyelő: Két játékot kínál teljesen ingyen az Epic Games Store, vétek lenne kihagyni a limitált akciót.

Újabb hét, újabb ingyenes játékcsomag az Epic Games Store-on. A Mutant Year Zero: Road to Edent és a Hyper Light Driftert tölthetjük le teljesen ingyen limitált ideig a webáruházból. Teljes áron 16 600 forintba kerülne a két game, de jövő hét csütörtökig pontosan annyit kell ráköltenünk, mintha nem legális forrásból szereznénk be, azaz pontosan 0 forintot!

Mutant Year Zero: Road to Eden

Az emberiség kipusztította önmagát, így már csak a mutánsok maradtak, akik mindent megtesznek a túlélésért. A körökre osztott akció-stratégia szerelmeseinek az XCOM után kötelező kipróbálni a MYZ-t is, amiben a valós idejű lopakodás és a felderítés is fontos szerepet kap. A dinamikusan változó környezet, a rengeteg loot, a feloldható mutációk és a felfedezés varázsa együtt garantáltan több tucat órára odaszegezhet minket a képernyők elé. Aki nem kedveli ezt a zsánert, annak is ajánljuk, hogy próbálja ki, mivel ingyenes, így nincs veszítenivaló. 

Hyper Light Drifter

2016-ban jelent meg a Heart Machine akció-RPG játéka, ami a pixeles grafikával lehet első ránézésre nem tűnik túl megnyerőnek, de át kell lépni ezen a tulajdonságán és arra kell fókuszálni, hogy felfedezzük a különleges világot, ahol kincsekből és ellenfelekből sem lesz hiány. A Hyper Light Drifter egyszerre retro, de mégis nagyon modern, így nyugodtan kipróbálhatja az is, aki idegenkedik a 16 bites játékok világától.

Augusztus 22-ig lehet behúzni mindkét játékot, de lélekben már készülhetünk a zseniális FEZre, amit augusztus 22-től 29-ig kínál az EGS teljesen ingyen.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!