Jövő héten összecsap a Team Kodiak vs Team Omgezjonesy PUBG platoon módban!

Jövő héten összecsap a Team Kodiak vs Team Omgezjonesy PUBG platoon módban!

A különleges PUBG tornán értékes nyereményekért mehet a harc.

Kodiak és Omgezjonesy a Flank színeiben megnyerte az MNEB osztályozó kupáját, az első szezont végül a 6. helyen zárták. Azóta már eltelt néhány hónap, de a srácok nem szakadtak el a PUBG-től, sőt a rendszeres Twitch közvetítések és Honvédos edzések mellett egy különleges versenyt szerveznek, ahol a feliratkozók, nézők és a Honvéd játékosai küzdhetnek meg az értékes Lenovo nyereményekért. Ez a Legion Honved Series 32 vs 32 PUBG platoon, avagy Team Kodiak vs Team Omgezjonesy!

A versenyt augusztus 23-án, este 19:00-tól rendezik, amit élőben követhettek Kodiak és Omgezjonesy Twitch csatornáján. A csapattársak ezúttal nem egymás oldalán, hanem egymás ellen harcolnak majd Erangelen, Miranmaron, Sanhokon és Vikendin. Minden pálya után a legjobb játékos értékes nyereménnyel gazdagodik, sőt a négy pályán legtöbbet sebző versenyző egy Lenovo E7 tabletet is hazavihet a tornáról. 

A Lenovo és a Budapesti Honvéd SE folyamatosan szervezi a versenyeket, ezúttal a PUBG kapja a főszerepet. Ha kedvet kaptatok a játékhoz, esetleg nézőként szeretnétek követni az eseményeket, akkor jövő hét péntek estére ne tervezzetek más programot. Az izgalmak és a szórakozás is garantált, mivel ilyen játékmódban még soha nem szerveztek versenyt hazánkban.

Ti nézitek majd, esetleg versenyzőként vesztek részt a Team Kodiak vs Team Omgezjonesy összecsapáson?

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!