Hirdetés

Három deck és három tanács: így verd el a Control Warriorokat!

Loemifar | 19/08/17 10:30
Cikk mentése

Népszerű, erős és kellően álmosító. A Control Warriorra is van ellenszer!

Hirdetés

Átlagosan 15-20 perc egy Control Warrior mérkőzés, ami már elég idő arra, hogy megcsináljuk a házinkat / felkészüljünk a ZH-ra / megnézzünk egy Jóbarátok epizódot reklámok nélkül. Mivel rengetegen szívből gyűlölik a paklit, adja magát a kérdés, hogy mivel is lehet elkenni Garrosh száját? Ebben segítünk most nektek, sőt Firebat is visszatért egy videóval, amiben összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat!

Három jó tanács a Control Warriorok ellen

  1. Kevés a tech lap és limitáltak a leszedések: A jelenlegi Warrior deckekben nincs Silence, nincs Mind Control Tech, nincs Big Game Hunter. Nem kell félni attól, hogy a tizedik kör előtt, azaz az Omega Devastator kijátszásáig túl könnyen megoldja a nagy lényeket. A Brawllal természetesen számolni kell, azonban a Warpath nem mindig sebez eleget, a Plague of Wrathból maximum egy fér a 30 lap közé. Széles board ellen erős a deck, de a nagy lények és a Deathrattle / Reborn minionok problémát okozhatnak a Warrinak.
  2. Kifárasztás ellen lehet nyerni: Nincs igazán más győzelmi opciója a Control Warrinak, mint a kifárasztás, de ezt kihasználhatjuk könnyedén. Mivel az Armagedillo utáni Tauntok az egyetlen valódi fenyegetései a paklinak, így nyugodtan építgethetjük a kombónkat, amire nem lesz ellenszer. A Mecha'thun, a Mogu Cultist -> Highkeeper Ra és más hasonló kombinációk simán kicsinálják a Warrit, csak figyelni kell arra, hogy ne tréfáljon meg a Tomb Wardenek serege, vagy a random Bombákat bekeverő Mechek armadája.
  3. Value vs Control: Ha folyamatosan pakoljuk a lényeket a Warrior elé, akkor ezzel megtörhetjük a stratégiáját az ellenfélnek. A Reborn / Deathrattle lények, a Conjurer's Callingból idézett hatalmas minionok, a 7 manás King Krush, Zuil'jin őrületes képessége mind olyan faktorok, amik simán győzelmet érhetnek Garrosh ellen.

Három jó deck a Control Warriorok ellen

Highlander Mage - Control Warrior ellen 54 %-os winrate

Deck kód: AAECAf0EHk2KAbsCyQOrBMsElgXeBeEH7Af7DJ7wArfxAsXzAu72Asb4AqCAA+eVA4OWA9OYA5+bA4qeA9igA6GhA8KhA/yjA4ukA5KkA/KlA4SnAwAA

Drága, de effektív, továbbá nemcsak a Control Warrior ellen teljesít jól. A Highlander Mage folyamatosan termeli a value-t, ami szép lassan felőrli a Warrit.  A Pocket Galaxy broken, a Puzzle Box of Yogg-Saron képes kihúzni a legnehezebb helyzetekből is. Figyelni kell a Brawlra és a Warpathra, de egy jó Mage játékosnak nem okozhat gondot akár 65 %-ban, vagy még jobb arányban behúzni a meccseket.

Quest Paladin - Control Warrior ellen 78,6 %-os winrate

Deck kód: AAECAZ8FBvH+AqCAA4uKA5OlA7ulA5+3AwzcA88GtPYC2f4C4f4CkYADmqEDoKEDxaED8qUD9KcDyqsDAA==

Tökéletes Control Warrior counter a Reborn lényekből összeállított Paladin deck. Mivel kétszer kell megölni minden lényt, így Garroshnak lélegzetvételnyi ideje sem lesz arra, hogy stabilizálja magát. A Quest jutalmaként Hero Powert csak rá kell tenni a Mechano-Eggre, vagy a Mechanical Whelpre és már ott is a megérdemelt győzelem. 

Highlander Hunter - Control Warrior ellen 60 %-os winrate

Deck kód: AAECAR8engGoArUDxwOHBMkErgbFCNsJ7Qn+DJjwAp7wAu/xAqCAA6eCA5uFA/WJA+aWA/mWA76YA7acA56dA/yjA+WkA5+lA6KlA6alA4SnA5+3AwAA

Folyamatosan képes pakolni a lényeket a Dinotamer Brannel és Zephrysszel támadó Hunter, ami ellen minden körben meg kéne nyomni az Armor Up!-ot, azonban erre egyszerűen nincs lehetőség. Nagyon hosszú meccsekre kell számítani a Control Warri ellen, de a győzelmet általában nem fenyegeti semmi. A King Krushsal várni kell a kivégzésig, de minden más röpülhet ki a kézből, ha világít.

Ha még többet szeretnél megtudni a CW-k elleni véget nem érő harcokról, akkor ajánljuk Firebat videóját, amiben megosztja a meglátásait az egykori világbajnok kártyás.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?