Különleges fűszerezést adott a Zoo Warlocknak Pizza, Legend 8-ig mászott vele!

Hiába nincs ott a legjobbak között, a Zoolockot nem szabad leírni egy olyan metában, ami még nem forrta ki magát.

A Saviors of Uldum első néhány napjában az új deckek (Highlander Mage, Highlander Hunter) erejét nem szabad megkérdőjelezni, de az érménnek van egy másik oldala is. Azok a paklik, amik már az előző hónapokban, esetleg években is jól működtek simán bedarálják a kísérletező játékosokat. Nem véletlen, hogy a Control Warrior, a Midrange Hunter, a Mech Hunter, vagy cikkünk alanya, a Zoo Warlock is egész jól érzi még magát. Pizza egészen Legend 8-ig jutott a saját maga által fejlesztett verzióval, ezt mutatjuk meg nektek!

Pizza's Legend #8 Zoo Warlock

Deck kód: AAECAf0GAo+CA5+3Aw4w0wHyAfsFsQjCCPb9Avr+AtyGA4idA7WfA/ukA4GlA72mAwA=

Pizza nem felejtette még el, hogy milyen jó volt régen a dupla Nerubian Eggre rácsapni a Power Overwhelminget, vagy ha az nem volt kézben, akkor a Defender of Argust. A Nerubian Egg és a PO már Wildban röpíti a Zoo Lockot, de a Serpent Egg érkezésével Standardba is visszatért a jól ismert szinergia. Mivel a két manás tojást valahogy ki kell kelteni, így érthető, hogy az Argus szerepet kapott a pakliban, sőt a négy manás lap akár a Sea Giantet, vagy a Magic Carpetet is feltauntolhatja, ha szükségünk van megvédeni a kisebb lényeket. Egy jó választás most ez a lap, mivel a Silence kikerült a népszerű tech kártyák közül.

A Lackey vonalat szinte teljesen elhagyta Pizza, helyette a biztosra ment és az Argusokat, a Gianteket pakolta rá a szokásos alapokra. Mivel a Neferset Thrasher és a Diseased Vulture önmagában is megállja a helyét, így ezeket ő is benne hagyta a fenti változatban. Az első néhány meccsen hiányozhat az EVIL Recruiter, vagy az EVIL Cable Rat, de viszonylag gyorsan hozzá lehet szokni a "Lackeymentes" deckhez. Építeni kell a boardot, miközben figyelni kell arra, hogy a tömegirtásokat, vagy más leszedéseket körbejátsszuk. 

A Zoo Warlock messze a legerősebb és legnépszerűbb Warlock deck a metában, így ha kell még néhány győzelem Gul'dannal, akkor érdemes kipróbálni Pizza verzióját.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!