Hirdetés

Különleges fűszerezést adott a Zoo Warlocknak Pizza, Legend 8-ig mászott vele!

Hiába nincs ott a legjobbak között, a Zoolockot nem szabad leírni egy olyan metában, ami még nem forrta ki magát.

Hirdetés

A Saviors of Uldum első néhány napjában az új deckek (Highlander Mage, Highlander Hunter) erejét nem szabad megkérdőjelezni, de az érménnek van egy másik oldala is. Azok a paklik, amik már az előző hónapokban, esetleg években is jól működtek simán bedarálják a kísérletező játékosokat. Nem véletlen, hogy a Control Warrior, a Midrange Hunter, a Mech Hunter, vagy cikkünk alanya, a Zoo Warlock is egész jól érzi még magát. Pizza egészen Legend 8-ig jutott a saját maga által fejlesztett verzióval, ezt mutatjuk meg nektek!

Pizza's Legend #8 Zoo Warlock

Deck kód: AAECAf0GAo+CA5+3Aw4w0wHyAfsFsQjCCPb9Avr+AtyGA4idA7WfA/ukA4GlA72mAwA=

Pizza nem felejtette még el, hogy milyen jó volt régen a dupla Nerubian Eggre rácsapni a Power Overwhelminget, vagy ha az nem volt kézben, akkor a Defender of Argust. A Nerubian Egg és a PO már Wildban röpíti a Zoo Lockot, de a Serpent Egg érkezésével Standardba is visszatért a jól ismert szinergia. Mivel a két manás tojást valahogy ki kell kelteni, így érthető, hogy az Argus szerepet kapott a pakliban, sőt a négy manás lap akár a Sea Giantet, vagy a Magic Carpetet is feltauntolhatja, ha szükségünk van megvédeni a kisebb lényeket. Egy jó választás most ez a lap, mivel a Silence kikerült a népszerű tech kártyák közül.

A Lackey vonalat szinte teljesen elhagyta Pizza, helyette a biztosra ment és az Argusokat, a Gianteket pakolta rá a szokásos alapokra. Mivel a Neferset Thrasher és a Diseased Vulture önmagában is megállja a helyét, így ezeket ő is benne hagyta a fenti változatban. Az első néhány meccsen hiányozhat az EVIL Recruiter, vagy az EVIL Cable Rat, de viszonylag gyorsan hozzá lehet szokni a "Lackeymentes" deckhez. Építeni kell a boardot, miközben figyelni kell arra, hogy a tömegirtásokat, vagy más leszedéseket körbejátsszuk. 

A Zoo Warlock messze a legerősebb és legnépszerűbb Warlock deck a metában, így ha kell még néhány győzelem Gul'dannal, akkor érdemes kipróbálni Pizza verzióját.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?