Pantheon újra a régi, ismét betalálnak a kábítások!

Pantheon újra a régi, ismét betalálnak a kábítások!

Pantheon és a Noble-ök is kaptak egy gyors hotfixet, sőt elárulta a Riot mit terveznek TFT-ben a 9.16b micropatcben.

A 9.16-os frissítésben megérkezett az átdolgozott Pantheon, ami az újdonság varázsával szállt alá az égből. Hiába azonban a Riot előzetes terve, az egyik pozícióban túl gyengének bizonyult a hős, így azonnal érkezett is a micropatch buff, hogy játszható legyen ebben a szerepben is.

A dzsungeles erősítés után újabb problémát fedeztek fel a játékosok, amit nem voltak restek jelezni a Riot felé. Az új Pantheon W-jét simán lehetett dodge-olni egy elugrással, elcsúszással, vagy más dash mechanikával. Gyorsan észbe is kapott a Riot, hogy hoppá, régen Tristana megkapta a stunt, miután elugrott, így érkezett is a hotfix.

A 800-as range elég nagy távolságnak számít, pontosan ilyen messzire tud elugrani Rocket Jumppal Tristana, de érzékeltetésképp ugyanekkora távolságból szórja Zoe a Sleepy Trouble Bubble-t (E), vagy Neeko a Blooming Burstöt (Q).

A Pantheon hotfix mellett még egy gyorsjavítás érkezett tegnap, a Teamfight Tactics játékmódban a Noble hősök kaptak gyengítést.

Szükség is volt erre, mivel az átalakított Noble bónusz nagyon erősnek bizonyult és elég gyorsan össze lehetett hozni egy kis szerencsével a 6 Noble-t, ami azonnal megoldhatatlan problémát okozott az ellenfeleknek.

A 9.16b frissítés már a küszöbön van, főleg TFT fronton eszközölnek majd kisebb-nagyobb módosításokat.

A Noble nerf kikerül a képletből, mivel az már élesedett idő előtt a kliensben, de Draven, Jinx, Kayle és Lucian még várhat egy ideig, mire megkapja a gyengítést. Anivia nem igazán volt faktor a játékmódban, Gnar és Morgana jó összeállításokban megállja a helyét, de önmagában egyik sem teljesíti a Riot elvárásait. Mindhárom champ kaphat buffokat, egyelőre még nem tudni, hogy pontosan milyen formában. Az Ionic Spark legutóbb nerfet kapott, most bugfixre számíthat. Szerencsére a hiba nem esik a "game breaking" kategóriába, mindössze arról van szó, hogy a Hextech bónusz miután lejár, utána sem aktiválódik a tárgy. Frusztráló, de amúgy sem sokan építik már az Ionic Sparkot és nem minden esetben lép fel a hiba, így várnak még a fixszel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!