Mennyire jók valójában a brit könnyű harckocsik?

Mennyire jók valójában a brit könnyű harckocsik?

A brit könnyű harckocsik nem kavarták fel túlzottan az állóvizet, de vajon mire képesek valójában ezek az alábecsült egységek?

Az 1.6-os frissítéssel megérkezett a brit könnyű tank ág, amit ugyan először igen nagy várakozás övezett, de talán kissé gyengére sikerültek az új egységek, így összességében nem kavarták fel túlzottan az állóvizet. A közösség szerint a brit könnyű harckocsik gyengék, ezért segítségül hívtuk a WoTCharts statisztikáit, hogy jobb rálátást kapjunk az új egységek valódi erejére.

A négy új egység közül a GSOR3301 AVR FS a rivális hét könnyű tank közül a legmagasabb győzelmi arányt hozza (54,32%), sőt a tier VIII-as LHMTV (54,2%) és a tier X-es Manticore (53,9%) is megcsípték a második helyet. A legrosszabb helyzetben a tier VII-es Setter van, ami a tizenkét könnyű tank közül csupán a hatodik helyet csípte meg.

Tier Tank Győzelmi arány Pozíció
VII Setter 51,54% 6. (a 12-ből)
VIII LHMTV 54,2% 2. (a 16-ból)
IX GSOR3301 54,32% 1. (a 7-ből)
X Manticore 53,9% 2. (a 7-ből)

Ugyan ezeknek a könnyű tankoknak a győzelmi aránya nagy valószínűséggel csak azért ilyen magas, mert főképp jó játékosok játszottak velük, és a későbbiekben normalizálódnak az értékek, ahogy minél többen kezdenek el játszani velük. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogyha szeretitek az egyedi tankokat, akkor adjatok egy esélyt a brit könnyű ágnak.

Te kipróbáltad már valamelyik brit könnyű harckocsik? Mit gondolsz az új tank ágról?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.