Hirdetés

SuperstituM legújabb alkotásában ismét egy G2 játékos kapott főszerepet

KennyS után shox kapott ismételten főszerepet SuperstituM videójában.

Hirdetés

Még július közepén jelent meg a kennyS-ről készült The AWP Criminal videósorozat második része SuperstituM csatornáján, aki egyébként hamarosan már a 800 ezer feliratkozók klubjába fog tartozni. A három hét alatt a francia YouTube sztár nem pihent, és következő alkotásán dolgozott, melyben csakugyan egy G2 Esports játékos kapott főszerepet, shox személyében. 

Shox-ról sem ez az első videó, amit SuperstituM elkészített, hiszen láthattuk, hogy hogyan is játszik ő valójában a játékkal, az a videó még 2016 szeptemberében látta meg a napvilágot, de ugyan ebben az évben, decemberben is készült róla egy videó "Shox – The Greatest of All Time" címmel.

A 27 éves francia játékos legújabb videójában –ahogy azt a legutóbbiakban már megszokhattuk– maga shox hívja fel a figyelmünket, hogy mi bizony most azt nézzük, hogyan is bánik az egérrel, de ezek mellett szerepet kap a QUE OTA? mém is FalleN-től, illetve a saját asztalát és billentyűzetét szétverő spanyol streamer is megjelenik pár másodpercig. Talán a legmosolyogtatóbb rész a Thorin által "kommentált" USP-S akció banánban. Természetesen a videó tartalmaz jeleneteket a Liquid elleni döntőből, melyet hazai pályán, a francia Montpellier-ben játszottak az ESL Pro League Season 9 versenyén, mely BO5 döntőben egy pályát sikerült megnyerniük.

De nem is húznánk tovább a szót, beszéljenek a képsorok. Jó szórakozást!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?