SuperstituM legújabb alkotásában ismét egy G2 játékos kapott főszerepet

SuperstituM legújabb alkotásában ismét egy G2 játékos kapott főszerepet

KennyS után shox kapott ismételten főszerepet SuperstituM videójában.

Még július közepén jelent meg a kennyS-ről készült The AWP Criminal videósorozat második része SuperstituM csatornáján, aki egyébként hamarosan már a 800 ezer feliratkozók klubjába fog tartozni. A három hét alatt a francia YouTube sztár nem pihent, és következő alkotásán dolgozott, melyben csakugyan egy G2 Esports játékos kapott főszerepet, shox személyében. 

Shox-ról sem ez az első videó, amit SuperstituM elkészített, hiszen láthattuk, hogy hogyan is játszik ő valójában a játékkal, az a videó még 2016 szeptemberében látta meg a napvilágot, de ugyan ebben az évben, decemberben is készült róla egy videó "Shox – The Greatest of All Time" címmel.

A 27 éves francia játékos legújabb videójában –ahogy azt a legutóbbiakban már megszokhattuk– maga shox hívja fel a figyelmünket, hogy mi bizony most azt nézzük, hogyan is bánik az egérrel, de ezek mellett szerepet kap a QUE OTA? mém is FalleN-től, illetve a saját asztalát és billentyűzetét szétverő spanyol streamer is megjelenik pár másodpercig. Talán a legmosolyogtatóbb rész a Thorin által "kommentált" USP-S akció banánban. Természetesen a videó tartalmaz jeleneteket a Liquid elleni döntőből, melyet hazai pályán, a francia Montpellier-ben játszottak az ESL Pro League Season 9 versenyén, mely BO5 döntőben egy pályát sikerült megnyerniük.

De nem is húznánk tovább a szót, beszéljenek a képsorok. Jó szórakozást!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!