Frightened Flunky top pickek - Melyik Tauntokat választjuk leggyakrabban?

Hasznossága és a belőle kinyerhető érték miatt a lap szinte minden Warrior pakliban felbukkan. 

A Saviors of Uldum lapok felfedése közben nagyon úgy tűnt, hogy a Blizzard ebben a kiegészítőben szeretné visszahozni a Taunt archetípust a Warrior kasztnak. Az elmúlt pár hét tapasztalatai azt mutatják, hogy mindez nem nagyon jött össze, mivel inkább a Control és az Aggro vonal dominál, a bemutatott Taunt lények, különösen a Frightened Flunky mégis utat tört magának és az egyik legnépszerűbb új lap lett. A HSReplay nemrég készített is egy statisztikát, hogy melyek azok a Tauntok, amiket leginkább szeretünk felfedezni a kártya Battlecry képességéből. A mintát augusztus 6 és 15 között vették, nézzük is az eredményeket!
(Sárgával van jelölve a választási, fehérrel pedig a választás eseténi győzelmi arány)

Nem meglepő módon Armagedillo viszi a prímet, őt pedig Flunky követi, hiszen így további értéket tudunk felfedezni. A harmadik helyet a töretlen népszerűségnek örvendő minden jóval ellátott Zilliax szerezte meg, a dobogóról pedig épphogy lecsúszott a Tomb Warden ikrek, akik a végjátékban jelenthetnek nagy segítséget a Warrior paklik számára. Végül, de nem utolsó sorban az ötödik legnépszerűbb lény a kétélű kardként is funkcionáló Hecklebot lett. 

Flunky egyébként nagyon hasonló cipőben jár, mint anno a Stonehill Defender, ami rengeteg pakliban helyet kapott nyugdíjba vonulásáig. Nézzük is meg, milyen deckekben használják a Frightened Flunkyt a Warrior játékosok!

Control Warrior

Kód: AAECAQcIkvgCg/sCjvsCoIADhp0DqKQD8qgDn7cDC0uiBP8HnfACm/MCnvsCs/wCkp8Dn6EDn6QDgqgDAA==

Aggro Warrior

Kód: AAECAQcE0gKvBKCAA5+3Aw0WHJ0CkAOOBZ3wAtH1ArP8Ap+hA/SnA4KoA/WoA9ypAwA=

Quest Warrior

Kód: AAECAQcGyAO67ALN7wKggAOIhwP3qAMM/wOaBO4Gsgid8AKX8wKz/AKalAOEnwOfoQOCqAP1qAMA

Szerintetek egyébként jól sikerült kártya lett a Frightened Flunky? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!