Hirdetés

Feltörekvő off-meta Paladin pakli ajánló a hétvégére

Három Paladin pakli, amikkel odacsaphatsz a hétvégén.

Hirdetés

A Paladin összesített győzelmi arány szempontjából igen előkelő helyen áll a classok rangsorában, sőt külön érdekes, hogy több, mint fél tucat egyedi koncepciót próbálgatnak vele a játékosok. A legnépszerűbb paklik a Murlocok és a Reborn minionok köré épülnek, de kétségtelenül változatos jelenleg a felhozatal.

Cikkünkben három feltörekvő Paladin decket mutatunk be nektek, amik közül kettőre ugyan komoly dust ráfordítás szükséges, de mivel Legendben is bizonyítottak, ezért talán megérheti az egy-két hiányzó lap lecraftolása.

Highlander Holy Wrath Paladin

Kód: AAECAZ8FHvoB+wGcAoUDswPcA8UE7QX0Bc8G9gfdCvsMp/cC/fsChPwC/PwC2f4CoIADvYYDz4YD7IYDzocD14kDw50Dg6EDpaED/KMDlaYDlqwDAAA=

Highlander, azaz harminc különböző lapból álló Holy Wrath összeállítás, amivel garantáltan meglephetjük ellenfelünket. A paklit 14.980 dustból rakhatjuk össze, ami ugyan egyáltalán nem olcsó, de a változatos és egyedi játékmenet remélhetőleg kárpótol a magas költségért.

Hand Paladin

Kód: AAECAZ8FAq8EoIADDs8GrwfhB40IxewC2f4C3f4CyJ0DtZ8DyKQD/aUDlaYDlqYD/acDAA==

Az előzőhöz képest lényegesen olcsóbb pakliról van szó, ami mind a mérkőzés korai, mind középső szakaszában hatékony. Hivatalosan ez egy aggro pakli, amivel arra kell törekednünk, hogy minél gyorsabban lenullázzuk ellenfelünk hősének életerejét. A laphúzást a Crystology és a Salhet's Pride lapok segítik elő, a kezünket pedig akár a Jar Dealerrel, akár a Ravencallerrel is újratölthetjük, hogy minél gyorsabban a boardra dobhassuk a Mountain Gianteket. A paklival Jambre egészen Legend 19-ig menetelt.

Aggro Highlander Paladin

Kód: AAECAZ8FHkaMAZ4BnwOvBMgEzwavB57wAq3yAqf3AsD9Avb9Atb+Atj+Atn+AqCAA6eCA/WJA/mTA76YA46aA5CaA5SaA4OhA8WhA/yjA6+nA8qrA5+3AwAA

Ha Highlander paklit szeretnél, ugyanakkor az aggro stílust sem veted meg, akkor a Highlander Aggro Paladint neked találták ki. Persze az élmény továbbra is zsebbenyúlós -ugyanis 14.100 dustot kell ráfordítani-, cserébe egy igen változatos játékmenetet élhetsz át vele. A Holy Warth Paladinnal ellentétben a hangsúly itt nyilvánvalóan nem a laphúzáson van, hanem a minél tempósabb és agresszívabb stíluson, amihez remekül asszisztál majd Sir Finley of the Sands és Zephrys the Great is.

Ti próbálgattok a Murloc és Quest típusokon kívül más Paladin paklikat is? Melyik off-meta Paladin pakli nyerte el leginkább a tetszésedet?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés