CoD: Modern Warfare - ray tracinggel kápráztatnának el a legújabb trailerben

CoD: Modern Warfare - ray tracinggel kápráztatnának el a legújabb trailerben

A videóban tényleg azt láthatjuk, hogy parádésan néz ki vele a játék, de összességében nem feltétlenül van erre szükségünk.

Igyekeznek rendesen promózni a Call of Duty legújabb részét, a Modern Warfare-t, hiszen egy újabb látványos bemutató videóval akarnak elkápráztatni minket. A következő másfél hét a Gamescomról fog szólni ez nem vitás, és lesz biztosan bővebb info a CoD-ról is a rendezvényen, de az Nvidia nem bírt a babérjain ülni, egy ray tracinggel felturbózott előzetessel örvendeztette meg az internet lakóit.

Érdemes azonban tisztázni, hogy ez a beállítás csak a kampányt és a nem rég bemutatott 2v2 Gunfight multiplayer játékmódot érinti, itt be tudjuk majd kapcsolni. Már, akinek megvan hozzá a megfelelő videokártyája. A hagyományos vagy másféle multiplayer meccsekben viszont nem lesz elérhető. Íme a csoda:

Igyekeztek szemléltetni az RTX ki és bekapcsolt állapot közti különbséget, melyet azért szemmel tényleg észre lehet venni. Bizonyos esetekben viszont nem ad annyit a külcsínyhez ez a technológia és nélküle is simán boldogulhatunk, de ezt döntsétek el ti magatok. Mindenesetre néhány kép erejéig külön is megnézhetitek mivel ad többet vagy éppen nem ad többet számotokra az RTX. Kattints a képre galériáért:

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, illetve PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Azt egyelőre nem tudni biztosan, hogy a ray tracing támogatás már a megjelenés napján érkezik-e a játékkal, vagy esetleg csak egy későbbi frissítéssel élesedik.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!