Újra félni kell a Tempo Rogue haragjától: ez a változat Legend 50-ig menetelt!

Újra félni kell a Tempo Rogue haragjától: ez a változat Legend 50-ig menetelt!

A régi Tempo Rogue kicsit átalakult az elmúlt hetekben, de még mindig képes meglepetésekre.

A Raiding Party és a Preparation nerf azért megtette a hatását, mivel a Rise of Shadows elején uralkodó Tempo Rogue beleszürkült a mezőnybe. Totosh az EU szerveren vette elő a régi-új decket és egészen Legend 50-ig mászott vele. Mutatjuk a paklit, amiben megbújt egy ritkán látott SoU lap is!

Totosh's Legend #50 Tempo Rogue

Deck kód: AAECAaIHBLICrwTn+gKftwMNtAHLA80D4QTUBcf4Ao+XA5CXA/uaA/6aA4mbA7ynA/WnAwA=

Mielőtt még azzal vádolnátok meg minket, hogy nem tudunk különbséget tenni a Tempo és a Thief Rogue között, gyorsan szögezzük le, hogy a régi Tempo Rogue már a múlté és a Blink Fox - Hench-Clan Burglar - Vendetta tengelyre épül az összes Midrange / Tempo változata Valeeranak. Nincs már Raiding Party, sem Hench-Clan Thug, de ezektől függetlenül még mindig nagyon pörgős és gyors pakliról van szó, amiben négy új SoU lap kapott szerepet.

A Pharaoh Catről mindenki tudta, hogy kötelező lesz belepakolni az összes Tempo deckbe, mivel jók a statjai és a Battlecryból kapott bónusz Reborn lap kifejezetten hasznos tud lenni a legtöbb mérkőzésen. A cicuson kívül a History Buff jelent még meg, ami nem egy megszokott választás, ha a legnépszerűbb Tempo Rogue verziókból indulunk ki.  A Spider Tank test mindig is jól jött a Rogue deckekbe, mivel a 3/4-es minionok nagyon jól cserélnek a 3 manás, vagy olcsóbb lényekkel. Mivel a 3/4 mellé még egy bónusz képességgel is bír a lap, így érthető, hogy próbálgatják néhány pakliban. 

Totosh kiemelte, hogy főleg Mage, Hunter és Priest paklik ellen teljesített nagyszerűen a változat, amit Hpyno és Un33d a Masters Tour Seul versenyen is használt main pakliként. Zephrys the Great és a Spirit of the Shark nélkül is van jó deck, amit tényleg akkor érdemes előhúzni, ha már elegünk van a Highlander és Combo deckekből.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!