Változások várnak Teemora a 9.18-as frissítésben!

Változások várnak Teemora a 9.18-as frissítésben!

2 hónapja ezen a napon vonták vissza Teemo frissítését a PBE szerverről. Hamarosan mégis érkezhet valami változtatás?

Ki ne ismerné Teemot. a kicsiny cserkészt. aki toxikus lövedékével és gombáival ostromolja a Szurdok hőseit. Lehet szeretni vagy épp utálni ezt a karaktert, de egy biztos, az iránta táplált ellenszenv már-már Yasuoéval vetekszik. Nem csoda, hisz a hős kialakítása tökéletes az olyan játékosok számára, akik imádnak csipkelődni és az ellenféllel trollkodni.

Ami a karakter frissítését illeti, a 8.24 során kapott egy igen impozáns ráncfelvarrást. Ez minden képességét érintette illetve a vizuális és hang effekteket is.

2 hónapja Riot Jag tett közzé egy bejegyzést a fórumon, ahol elszerette volna mondani, hogy mi a helyzet az akkoriban zajló Teemo frissítéssel kapcsolatban. Elmondta, hogy azért vonják vissza a félkész frissítést, mert a visszajelzések igen megosztóak voltak a játékosok részéről. Sokan imádtak, de ugyanakkor sokan utálták is azt, így arra a döntésre jutottak, hogy akkor adnak ki egy végleges frissítést amikor egy mindenki számára kielégítő módosítást tudnak elénk rakni. Ami viszont lényegesebb, hogy elárulta, hogy egy kisebb QoL-ra számíthatunk a közeljövőben. Ezzel kapcsolatban tettek ki egy bejegyzést néhány órája, ahol Riot Jaget megjelölték és megkérdeztek, hogy mit is jelent a "közeljövő", amit anno a fórumon említett. Riot Jag pedig annyit válaszolt a bejegyzés alá, hogy a cél a 9.18.

Valószínűleg sokatokban felmerült a kérdés, hogy mi is az a QoL? 

Nos, a QoL, a "Quality of Life" rövidítése, ami annyit tesz, hogy az élet minősége. Ezek olyan jellegű változtatások, amik könnyebbé teszik a karakter kezelhetőségét és javítja a válaszadást, interakciót. Nem összekeverendő az erősítéssel vagy gyengítéssel, ahol a változások számmal kifejezhetőek, lásd töltési idő csökkentése vagy sebzés növelése. Ezek a változások a karakter mechanikáját érintik.

Milyen QoL változtatást látnátok szívesen rajta? Ti szeretitek vagy épp utáljátok a kis Teemot? Reakcióval dőntsetek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!