Saját rekordját döntötte meg a CS:GO - Sosem játszottak még ilyen sokan a játékkal!

Saját rekordját döntötte meg a CS:GO - Sosem játszottak még ilyen sokan a játékkal!

Hét év alatt most volt a legmagasabb az átlagos játékosszám.

Bár már évek óta várjuk és az utóbbi néhány hétben is bukkantunk új Operation-re utaló nyomokra, a StarLadder Major kezdetével már biztosan nem kapunk semmi ilyesmit. Persze a Major már önmagában nagy szó a játék életében, mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy a játék új mérföldkőhöz ért, az elmúlt 30 napban saját rekordját döntötte meg a CS:GO.

420.524 játékossal a CS:GO startolása óta, az elmúlt 30 napban volt a legmagasabb az átlagos játékosszám. Hátrább az agyarakkal, tudom, hogy ingyenes a játék, de ha ez bármit is számítana, akkor ez a rekord már akkor megdőlt volna, amikor tavaly free-to-play modellre váltott a játék. A pár nap múlva kezdődő Major már sokkal inkább hatással lehetett a játékosszámra, a legnagyobb presztízsértékű verseny közeledtével sokan visszatérnek a játékhoz, ha más nem, hát néhány szuvenír láda és a Major coin megszerzése miatt. 
Külön öröm, hogy a legtöbb CS:GO játékost elcsábító, sokak szerint vetélytársnak számító PUBG számaira ezúttal is egy körülbelüli 50 ezret sikerült ráverni a CS-nek. Véleményem szerint folyamatosan fejlődik a játék, látszik, hogy 2017 után végre odafigyel a CS:GO-ra is a Valve és nem spórolják meg a frissítéseket. Ha engem kérdeztek, akkor az egyetlen gond jelenleg a játékkal az a csalók visszaszorítása. Bár többé kevésbé a VAC is teszi a dolgát, nem lenne jó minden hónapban belefutni egy olyan esetbe, mint ami a hétvégén történt a Budapest Five csapatával.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!