Új csapattal játszik pasha! - Akár Budapestre is eljuthat a Virtus.pro veteránja

Új csapattal játszik pasha! - Akár Budapestre is eljuthat a Virtus.pro veteránja

Reméljük az új csapatban megtalálja a helyét.

Mi tagadás, szebb napokat is megélt már a lengyel CS. Az viszont kétségtelen, hogy nem adják fel a srácok, folyamatosan próbálkoznak megtalálni a tökéletes, egy új Virtus.pro szintű csapatot. Legutóbb az x-kom és az AGO gondolta úgy, hogy inkább egyesítik erőiket és x-kom AGO (innovatív név – a szerk.) név alatt egy új csapat felállítását tűzik ki célukul. 

Két biztos tagja van a lengyel ötösnek, Damian "Furlan" Kisłowski és Dominik "GruBy" Świderski, melléjük pedig három próbaidős játékos érkezett még júliusban. A leman-mhL-hades trió azonban nem vált be, így új játékosokat kerestek. Meg is találták őket Adrian "SAYN" Łączyński, Patryk "Sidney" Korab és Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski személyében.

Az új próbaidőn lévő játékosokat a csapat jelentette be Twitteren. Hármójuk közül egyértelműen pasha nevére kapta fel a fejét mindenki, hiszen a Major győztes veteránt nem igazán láthattuk az elmúlt hónapokban. A Virtus.pro kötelékét még februárban hagyta el azóta pedig vagy Twitchen a saját csatornáján, vagy a Youngsters nevű lengyel csapat élén láthattuk.
Egy-két selejtezőt leszámítva viszont nem sokra jutott a Youngsters, nem is csoda, hogy pasha kapva kapott az alkalmon, hogy kipróbálja magát az AGO színeiben. Reméljük, nem kell sokat várnunk első hivatalos meccsükre és akár már a hétvégén is bemutatkozhat az új csapat a V4 Future Sports Festival lengyel selejtezőjének második felvonásán. Sőt, az EU kvalin is elindulhat majd a csapat, tehát könnyen lehet, hogy ha nem is a VP színeiben, de az AGO csapatával újra láthatjuk majd pashát Budapesten játszani.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!