Top 3 budget deck: olcsók, de erősek!

Top 3 budget deck: olcsók, de erősek!

Epic és nem ingyenes Legendary lapok nélkül is kiválóan teljesítenek ezek a paklik.

A Saviors of Uldum első heteiben dominálnak a 12 000+ dustért legyártható Highlander és Control deckek, azonban nem kötelező ezekre költeni az összes spórolt varázsporunkat. Sokkal olcsóbban is lehet találni olyan változatokat, amikkel bátran el lehet indítani egy-egy Ranked mérkőzést. Hiába kerülnek ezek a paklik töredékébe a legjobb meta típusoknak, ha teljesítményben nem sokkal maradnak el drágább társaiktól. Összegyűjtöttük a három legjobb és legerősebb olcsó paklit!

Budget Combo Priest

Deck kód: AAECAa0GBKUJ1grQ/gLTpQMN+ALlBPYH1QjRCtIK8gz3DPsM5fcCg5QD0qUDhKgDAA==

1700 dustot sem kell rákölteni, mégis működik. Mivel a Combo Priest jelenleg a legerősebb deck Rank 5 alatt, így érthető, hogy a High Priest Amet és Psychopomp nélküli verzió is megállja a helyét. Akár már a 3-4. körben nyerhetünk vele, ha sikerül felbuffolni egy alapból sok életerős lényt. Nagyon gyors és pörgős pakli, azonban elengedhetetlen a kellő mennyiségű gyakorlás, mivel nem csak a buiffoláson múlik a győzelem, hanem a tökéletesen megjátszott laphúzásokon is. A Northshire Cleric + Wild Pyromancer kombóval néha az egész paklit megpörgethetjük, de ehhez rá kell jönni, hogy milyen sorrendben kell az összes szituációban elsütni a varázslatokat. Egy ilyen jó Cleric kör néha az egész meccset is megnyeri nekünk néhány másodperc alatt.

Budget Zoo Warlock

Deck kód: AAECAf0GAvb9Ap+3Aw4w8gH7Bc4H2QfCCNyGA8SJA7SRA4idA/qkA/ukA/ykA72mAwA=

Az EVIL Recruiter és a Lackeyk végül beváltották a hozzájuk fűzött reményeket és új erőt leheltek a kicsit megkopott Zoolockba. Az egy manás tokenek mellett hatalmas erő rejtőzik a tojásokban is, amik főleg a területi leszedések ellen fejtik ki hatásukat. Nem kell túlgondolni a köröket, általában nyerő taktika lehet, ha minden egyes alkalommal kiszórjuk a kezünket, mivel a Life Tap miatt úgy is lehetőségünk lesz újra feltölteni azt.

Budget Bomb Hunter

Deck kód: AAECAR8C2wmftwMOigaXCOD1AuL1Au/1Arn4ApH7Apj7Aqj7Avb9Atf+AomAA8yBA7acAwA=

A legkiforrottabb változat a listán, mivel a Rise of Shadows óta gyakorlatilag semmit sem alakítottak rajta. A rengeteg Deathrattle lénnyel nem sokat tudnak kezdeni a Highlander és Control deckek, így bátran ajánlható mindenkinek. Amire figyelni kell, hogy mérjük fel az ellenfeleink leszedési lehetőségeit és ennek tükrében játsszunk nagyobb lényekkel, vagy széles boardon.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!