Ismerd meg az ellenfeled: SoU Big Priest Zetalottól!

Ismerd meg az ellenfeled: SoU Big Priest Zetalottól!

Koronázatlan királya a Priest Classnak Zetalot, aki a Big decket porolta le és frissítette fel a Saviors of Uldum új lapjaival.

A Combo Priest mellett van még egy változat, amivel Legenden belül nagyot lehet menetelni. Ehhez nem árt, ha Zetalotnak hívnak, de mások is bátran kipróbálhatják a Big Priestet, mivel az alapok már ismerősek lehetnek az előző Standard metából. Mutatjuk a különleges paklit!

Zetalot's Legend #45 Big / Resurrect Priest

Deck kód: AAECAa0GCNYKvfMCoIAD5ogD1pkDk5sDqaUD3asDC+UE0wr7/gKXhwOClAOYmwOZmwOhoQOvpQPRpQOfqQMA

A Resurrect mechanika mellett az új Priest Quest is feltűnik a 30 lap között, így az Activate the Obelisk rajongónak is érdemes figyelnie, hogy alakul a deck sorsa. Mivel a Quest teljesítéséhez csak gyógyítani kell magunkat, így adja magát, hogy betegyük a deckbe, mivel a nagyon lassú Wall Priest amúgy sem arról híres, hogy elsieti a meccseket. A rengeteg Taunt, területi leszedés és gyógyítás továbbfejlődött az új lapoknak köszönhetően.

A Plague of Death mindent elpusztít egy mozdulattal és nem hagy maga után semmit, a Khartut Defender hiába rosszabb, mint egy Sludge Belcher, így is befér a Control paklikba. Mivel a Resurrect lapok közül a legjobbak Wildban pihennek, így a Psychopomp azonnal megtalálta a helyét. Bármit idézünk meg újra, az már megéri a négy manát. Az ötödik kör eddig sem volt gyenge, de a Sandhoof Waterbearert nem lehet kihagyni, mivel egyszerre ad egy okés testet, miközben gyógyítja az arcunk, vagy egy más sérült lényt, ami a Questet is pörgeti.

A győzelmi opciók még mindig a Resurrect köré épülnek, de az Obelisk's Eye-t sem szabad leírni, mivel az olcsó és minden körben elnyomható buff hosszútávon elég idegesítő lehet minden ellenfél számára. Sokkal gyengébb a pakli, mint a Combo Priest, de aki szeretne kicsit elszakadni a Divine Spirit + Inner Fire vonaltól, miközben Anduinnál maradna, annak nincs jobb választása a fenti listánál.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!