A Valve fokozatosan nyírja ki az Overpass boostokat, de még így is van, ami használható

A Valve fokozatosan nyírja ki az Overpass boostokat, de még így is van, ami használható

Mert Overpass boostokból sosem lehet elég.

Bár minden pályán vannak érdekes megoldások, gyanítom a legtöbben Overpassra és olofra gondolnak ha boostról van szó. Valóban ezen a pályán lehet összehozni a leghajmeresztőbb és egyben talán legeredményesebb boostokat.

Persze legtöbbjük túl megy a sportszerűség határán, így nem is csoda, hogy a Valve ezeket minél hamarabb próbálja ellehetetleníteni. Egy frissen felfedezett boost segítségével például gyakorlatilag CT kezdőről láthattunk le B lerakóra. Ez a megoldás egyetlen napot élt, hiszen a Valve tegnap azonnal patchelte és ma már nem lehet megcsinálni ezt a trükköt.

Sebaj, van ami még így is használható, igaz ez talán még a fenti videóban láthatótól is körülményesebb. Nem egy új boostról van szó, érdekes módon ez valahogy már hónapok óta elkerüli a Valve figyelmét, de eddig minimum négyre, ha biztosra akartunk menni, akkor akár öt emberre is szükség volt ennek az előnynek a megszerzéséhez.

via Gfycat

Most már legalább tudjuk, hogy három emberrel is felboostolhatunk valakit erre a WC végén található részre, ahol különösen a B rövidre, de akár a monsterből befutókra is rálátunk. Ti szoktatok ehhez hasonló, elvetemült boostokat használni?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!