Mike Donais kikotyogott pár változást, jöhet a Conjurer's Calling és az Extra Arms nerf

Mike Donais kikotyogott pár változást, jöhet a Conjurer's Calling és az Extra Arms nerf

A játék egyik fejlesztője élő adásban "véletlenül" megnyitott egy üzenetet, amiben olyan információ volt, aminek még nem kellett volna napvilágot látnia.

Ahogy az lenni szokott egy-egy kiegészítő indulásánál, mindig van egy-két vagy sok lap, amin látszik, hogy elfért volna még a tesztelés. Ilyenkor általában jön a közösség panaszáradata, majd pár héten belül a fejlesztők szépen a földig nerfelik a kérdéses kártyát és jöhet az új meta. Ez eddig a bevált recept, ami csak a Blizzard szerint jó, a játékosok gyorsabb és persze pontosabb beavatkozást várnának. Mostviszont úgy néz ki, hogy kicsit változnak a dolgok, hiszen Mike Donais nemrég a reddit hasábjain tűnt fel és hűtötte a kedélyeket.

Ezek szerint a változások még a Single Player megjelenése előtt érkeznek, de legalábbis a héten majd több infót kapunk.

Eddig ez a történet mindenképpen pozitív, sőt itt még meg sem áll teljesen. Az egész ott folytatódik, hogy Donais tegnap ünnepelte a születésnapját, amit azzal töltött, hogy a lányával együtt egész nap HS-t streamelt. Ez eddig nem túl érdekes, de az egész végén felugrott egy játékon belül chat ablak, amiben Donais egy volt kollégával beszélgetett.

Ebben pedig két kártya kerül középpontba. Ezek alapján a Conjurer's Calling 4 manába kerül majd, illetve az Extra Arms ismét 3 manát emészt majd fel. Persze ez csak a jéghegy csúcsa, ha hinni lehet az elejtett utalásoknak, akkor nem csak ez a kettő kapja meg a figyelmet. Akár tíz lap is változhat, de erről infót majd a hét második felében kaphatunk.

Egyébként, ha valaki megnézné az ominózus esetet, akkor itt a klip, ezek után mindenki döntse el maga, hogy a szivárgás csak a véletlen műve vagy egy ügyes marketingfogás.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!