A VB-n újabb virtuális banda érkezhet méghozzá az új ADC-vel az élen!

A VB-n újabb virtuális banda érkezhet méghozzá az új ADC-vel az élen!

A VB-n érkezhet az új hős és a True Damage nevű banda is.

Szépen lassan közeledünk a nyár végéhez, így nem csak az iskola, de a LoL VB is egyre közelebb kerül hozzánk. Az elmúlt hetekben a legnagyobb ligákban elindult a nyári rájátszás és már több VB résztvevő csapatról is lehullott a lepel. A G2 fix Play-In-be jutása mellett a Team Liquid, a Cloud9 és a Griffin is biztosan ott lesz az év legnagyobb versenyen. Ahogy minden évben, úgy tavaly is igen komoly show ment le a torna ideje alatt, a Riot pedig egy teljesen új ötlettel rukkolt elő, nem csak egy himnuszt csináltattak a versenynek, de elkészítettek egy virtuális bandát is a játékban található karakterekből. Ez a K/DA nevet viseli, a zene és a skinek pedig a mai napig hatalmas rajongótáborral büszkélkedhetnek.

Úgy néz ki, hogy ezt a szokásukat idén sem szeretnék elhagyni és egy újabb zenekarral ajándékoznak meg minket. A leakek szerint True Damage névre hallgat majd a banda és valószínűleg inkább nyugati, R&B stílusú zenét hallhatunk tőlük a tavalyi KPOP-pal ellentétben, bár erről még mindig nincs semmilyen hivatalos információnk.

Külön érdekesség, hogy a legújabb ADC hősről kiszivárgott képeken is látható a True Damage felirat, így könnyen előfordulhat, hogy ő is a banda tagja lesz, ezek szerint pedig a VB előtt vagy éppen az idő tájt megjelenik majd.

(Bal alsó sarok, a fegyver jobboldali részén látszódnak a True Damage felirat foszlányai)

Persze az is előfordulhat, hogy csak véletlenül került rá a fegyverére a szöveg, vagy éppen csak brainstormingot tartottak a Riotnál, mindenesetre a további szivárogtatások szerint a következő hősök lehetnek a banda tagjai, az új karakterrel együtt:

Qiyana

Taliyah

Talon

Ekko

Új hős

Mindezek mellett egyébként Kepp talált még további érdekességeket is, miszerint a Riot nem csak az új verekedős játékon dolgozik, hanem egy sokkal előrehaladottabban is, ami még idén, November 5-én megjelenik és a League of Legends: Realms of Runeterra nevet viseli majd.

Ne felejtsük el, hogyha minden jól megy idén még három új hős érkezik, így minden bizonnyal nem kell sokat várni az új ADC betoppanására.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.