Megvan mikor érkeznek pontosan az MK11 DLC karakterei, íme a felhozatal!

Megvan mikor érkeznek pontosan az MK11 DLC karakterei, íme a felhozatal!

Az első csomag 6 harcost tartalmaz, melyből kettőt már megkaptunk, de a másik négy személye csak most vált biztossá, ahogy az is mikor érkeznek a játékba.

Eljött ez a nap is, Ed Boonék nem húzták tovább a rajongók idegeit, egy videóban felfedték kik lesznek beszerezhetőek a Mortal Kombat 11 első Kombat Pack-jában.

A Shang Tsung, Nightwolf és Sindel hármasról már korábban tudomást lehetett szerezni, viszont a vendég karaktereket csak találgatták az emberek, többek között Ash Williams neve is felmerült. Mostanra azonban biztosra vehető, hogy a Terminator után Joker és Spawn is tiszteletét teszi a halálos küzdelemben. Ráadásul az Arnoldra hajazó T-800-asra már nem is kell olyan nagyon sokat várnunk, ő ugyanis október 8-án már megérkezik a játékba. Nem meglepő ez a dátum, hiszen pár hétre rá lesz nézhető a mozikban a Terminator: Dark Fate című film is.

Akinek esetleg nincs lehetősége lejátszani a videót, azoknak kigyűjtöttük képeken is a harcosokat - kattints a képre a galériáért:

Jokerre és Spawnra egésze 2020-ig várnunk kell, de a trailerből ti magatok eldönthetitek, hogy vajon érdemes-e. Akciót még ne várjatok, de a belépőjük hatásosra sikeredett:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!