Lehet lesz multi a Cyberpunk 2077-ben, de nem biztos!

Nem vetették el a többjátékos módot, és szeretnék is elkészíteni, de csak abban az esetben, ha sikerül elérniük azt a szintet vele, amit az eddigi alkotásaiktól ők is elvárnak.

A Cyberpunk 2077 az idei bejelentések közül az egyik legnagyobbat szólta, köszönhetően többek között Keanu Reevesnek. Azonban azóta néhány képen kívül nem igazán kaptunk sok információt. A Gamescomon viszont az egyik senior concept artist adott némi tájékoztatást a sokakat foglalkoztató multiplayer módról.

Marthe Jonkers mesélt róla, hogy a The Witcher 3 után, a fejlesztők létszáma megduplázódott, viszont a nagyjából 400 fős csapat a játék egyjátékos módjával foglalkozik, mivel szeretnék, ha a lehető legjobban sikerülne. Az április megjelenésig viszont egy 40 fős gárdát bíztak meg azzal, hogy a multiplayer vonal is valamilyen formát öltsön. Ettől függetlenül csak úgy pakolják bele ezt a plusz funkciót, ha minden pöpecül és hibátlanul működik, de mivel ez egyelőre kérdéses, ezért nem jelentették ki 100 százalékra, hogy tényleg tartalmazni fogja-e a Cyberpunk 2077.

"Előfordulhat, hogyha nem jön össze a dolog, akkor nem jön össze. Soha nem tennénk bele semmi olyat a Cyberpunkba, ami nem üti meg legalább a The Witcher által felállított standardot. Nem tudom, hogy a jövő mit tartogat, de mi mindig biztosra megyünk abban, hogy bármi, amit kiadunk a kezeink közül, az a legmagasabb minőséget képviselje."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!