Hirdetés

Pusztakezes harcmodor: Lackey Hand Warlock Top 10 Legendből!

Ha már unalmas a Zoolock, de a Lackey szinergiáról nem akarunk lemondani, akkor itt a tökéletes választás, a Lackey Handlock.

Hirdetés

Joey, azaz XWhyZ szerette volna a maximumot kihozni a Warlockban és a Lackeykben rejlő potenciálból, így összerakott egy különleges hibridet. Végül annyira bejött neki ez a deck, hogy Legend 7-ig mászott a Lackey Handlockkal. Érdemes megnézni ezt a decket, mivel ilyennel nem sűrűn találkozhatunk a ladderen! 

XWhyZ's Legend #7 Lackey Handlock

Deck kód: AAECAf0GCJMBnPgCj4ADoIADvZkDnKQDgqUDhKcDC/IFtgfhB40IxAjMCLfxArSRA4idA/qkA/ykAwA=

A tapasztaltabb játékosoknak ismerős lehet az érzés, amikor a Life Tap spamelése után már a negyedik körben kicsattant a boardra a 8/8-as Mountain Giant. A fenti változat erre épít elsősorban, de akkor sincs baj, ha nincs ott a kézben a 12 manás Elementál. A Lackeykben valami hasonló erő lakozik, azaz az EVIL Recruiterben, ami először feláldozza az egyik kis Lackeyt, majd a helyére idéz egy 5/5-ös Démont. Akárhogy számoljuk, ez ideális esetben a 3. körben 7/7-nyi értékkel növeli az asztalunkat, ami hasonló egy Gianthez. Ez a két early game-es taktika már elég ahhoz, hogy feladjuk a leckét az ellenfeleknek, legyen az egy Aggro, vagy Control pakli. 

A Lackey kombókon és a Gianteken kívül jó sok Control kártya fért még bele a pakliba, így papíron azzal sem lehet gond, hogy széles boardot, vagy nagy lényeket oldjuk meg. Late game-ben a Dark Pharaoh Tekahn utáni 4/4-es Lackeykben és a Barista Lynchen + Omega Agent kombóban lehet még bízni. Egyik ösvény sem váltja meg a világot, de valamivel fenyegetést kell jelentei a végjátékban is.

Alapból egy Midrange / Control deckkel van dolgunk, amiben azért jelen vannak a korai szakaszban domináló szinergiák. Az amerikai játékos csodálkozik, hogy más nem játszik ezzel a paklival, mivel minden megvan benne, amire a mostani metában szükség van. Ha megvannak a szükséges lapok, akkor bátran rakjátok össze. Úgyis lassan itt a szezon vége, így a Ranked is kicsit már lazább, mint az első napokban.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?