Pusztakezes harcmodor: Lackey Hand Warlock Top 10 Legendből!

Pusztakezes harcmodor: Lackey Hand Warlock Top 10 Legendből!

Ha már unalmas a Zoolock, de a Lackey szinergiáról nem akarunk lemondani, akkor itt a tökéletes választás, a Lackey Handlock.

Joey, azaz XWhyZ szerette volna a maximumot kihozni a Warlockban és a Lackeykben rejlő potenciálból, így összerakott egy különleges hibridet. Végül annyira bejött neki ez a deck, hogy Legend 7-ig mászott a Lackey Handlockkal. Érdemes megnézni ezt a decket, mivel ilyennel nem sűrűn találkozhatunk a ladderen! 

XWhyZ's Legend #7 Lackey Handlock

Deck kód: AAECAf0GCJMBnPgCj4ADoIADvZkDnKQDgqUDhKcDC/IFtgfhB40IxAjMCLfxArSRA4idA/qkA/ykAwA=

A tapasztaltabb játékosoknak ismerős lehet az érzés, amikor a Life Tap spamelése után már a negyedik körben kicsattant a boardra a 8/8-as Mountain Giant. A fenti változat erre épít elsősorban, de akkor sincs baj, ha nincs ott a kézben a 12 manás Elementál. A Lackeykben valami hasonló erő lakozik, azaz az EVIL Recruiterben, ami először feláldozza az egyik kis Lackeyt, majd a helyére idéz egy 5/5-ös Démont. Akárhogy számoljuk, ez ideális esetben a 3. körben 7/7-nyi értékkel növeli az asztalunkat, ami hasonló egy Gianthez. Ez a két early game-es taktika már elég ahhoz, hogy feladjuk a leckét az ellenfeleknek, legyen az egy Aggro, vagy Control pakli. 

A Lackey kombókon és a Gianteken kívül jó sok Control kártya fért még bele a pakliba, így papíron azzal sem lehet gond, hogy széles boardot, vagy nagy lényeket oldjuk meg. Late game-ben a Dark Pharaoh Tekahn utáni 4/4-es Lackeykben és a Barista Lynchen + Omega Agent kombóban lehet még bízni. Egyik ösvény sem váltja meg a világot, de valamivel fenyegetést kell jelentei a végjátékban is.

Alapból egy Midrange / Control deckkel van dolgunk, amiben azért jelen vannak a korai szakaszban domináló szinergiák. Az amerikai játékos csodálkozik, hogy más nem játszik ezzel a paklival, mivel minden megvan benne, amire a mostani metában szükség van. Ha megvannak a szükséges lapok, akkor bátran rakjátok össze. Úgyis lassan itt a szezon vége, így a Ranked is kicsit már lazább, mint az első napokban.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!