Hirdetés

Érdemes azonnal lecsapni a VK 75.01 (K)-ra?

Arra a kérdésre keressük a választ, hogy érdemes-e azonnal megvenni a Gamescom kapcsán kiadott új német prémium nehéz tankot.

Hirdetés

A VK 75.01 (K) egy új német prémium nehéz harckocsi, ami a Gamescom kapcsán először debütál a Premium Shopban. Jelenleg két tank közül választhatunk, ha német prémium nehéz tankot szeretnénk a garázsunkban látni. Az egyik a Löwe, a másik a Mauerbrecher, -és természetesen előbbi számít igazán jónak.

A normál német egységeknél megemlíthetjük a King Tigert, a VK45.02 A-t és a VK 100.01 (P)-t, amik közül leginkább csak a Mauerbrechert idéző VK 100.01 (P) számít versenyképesnek. A VK 75.01 (K) azonban sokkal inkább a VK 45.02 B-hez hasonlít, hiszen mindkettő erős front páncélzattal rendelkező hátsó tornyos harckocsi.

Ajánlott megvárni az E 75 TS-t

A VK 75.01 (K) jelenleg kevesebbet kínál, mint a Löwe, de a prémium német harckocsik végső sorrendje a Gamescomon bemutatott E 75 TS érkezése után fog felállni. Egyelőre annyi biztos, hogy a 490-es alfa sebzés meghökkentően veszélyes tud lenni, hiszen elég ahhoz, hogy a legtöbb tier VIII-as riválist három lövésből semmisítsük meg, ugyanakkor az E 75 TS kialakítását és mobilitását sem érdemes lebecsülni.

A VK 75.01 (K) a hátsó tornyos nehéz tankok kedvelőinek ajánlott elsősorban.

Mindenki másnak azt ajánljuk, hogy várjátok ki az E 75 TS érkezését, ugyanis a különös nevű nehéz tank hasonló játékélményt fog nyújtani, mint a King Tiger, -csak épp jobb védelemmel és magasabb alfa sebzéssel.

Te megvásároltad már a VK 75.01 (K)-t? Ha igen, akkor mi a véleményed a harckocsiról? Ha nem, akkor megfogadod tanácsunkat?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • _SturmGun_ 6 hónapja
  Remélem hogy az E75 TS egy marathon lesz már olyan rég volt valamilyen német marathon
  0 0 Válasz
 • MarczyT 5 hónapja
  Strongholdban kaptunk 10 db vk7501k-t Lakevile mapon. Első reakció : Hú bmeg! Beálltak campre az északi bázison és mi támadtunk 3 med, 1 light, 6 heavy (vegyes típusokkal). 1 obj252u maradt és 3 med a csapatunkból, de szétszedtük őket az elején okos, majd agresszív játékkal. Nem veszem meg, inkább megvárom az e75 ts-t. Aztán lehet azt se. ????
  0 0 Válasz
  • Alexis 5 hónapja MarczyT
   sajnos ezt is könnyü beütni
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?