Érdemes azonnal lecsapni a VK 75.01 (K)-ra?

Érdemes azonnal lecsapni a VK 75.01 (K)-ra?

Arra a kérdésre keressük a választ, hogy érdemes-e azonnal megvenni a Gamescom kapcsán kiadott új német prémium nehéz tankot.

A VK 75.01 (K) egy új német prémium nehéz harckocsi, ami a Gamescom kapcsán először debütál a Premium Shopban. Jelenleg két tank közül választhatunk, ha német prémium nehéz tankot szeretnénk a garázsunkban látni. Az egyik a Löwe, a másik a Mauerbrecher, -és természetesen előbbi számít igazán jónak.

A normál német egységeknél megemlíthetjük a King Tigert, a VK45.02 A-t és a VK 100.01 (P)-t, amik közül leginkább csak a Mauerbrechert idéző VK 100.01 (P) számít versenyképesnek. A VK 75.01 (K) azonban sokkal inkább a VK 45.02 B-hez hasonlít, hiszen mindkettő erős front páncélzattal rendelkező hátsó tornyos harckocsi.

Ajánlott megvárni az E 75 TS-t

A VK 75.01 (K) jelenleg kevesebbet kínál, mint a Löwe, de a prémium német harckocsik végső sorrendje a Gamescomon bemutatott E 75 TS érkezése után fog felállni. Egyelőre annyi biztos, hogy a 490-es alfa sebzés meghökkentően veszélyes tud lenni, hiszen elég ahhoz, hogy a legtöbb tier VIII-as riválist három lövésből semmisítsük meg, ugyanakkor az E 75 TS kialakítását és mobilitását sem érdemes lebecsülni.

A VK 75.01 (K) a hátsó tornyos nehéz tankok kedvelőinek ajánlott elsősorban.

Mindenki másnak azt ajánljuk, hogy várjátok ki az E 75 TS érkezését, ugyanis a különös nevű nehéz tank hasonló játékélményt fog nyújtani, mint a King Tiger, -csak épp jobb védelemmel és magasabb alfa sebzéssel.

Te megvásároltad már a VK 75.01 (K)-t? Ha igen, akkor mi a véleményed a harckocsiról? Ha nem, akkor megfogadod tanácsunkat?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.