Kijavították az exploit hibát, ami miatt káosz volt a teljes játék pár napig!

Kijavították az exploit hibát, ami miatt káosz volt a teljes játék pár napig!

Aprócska frissítés vetett véget a káosznak.

Pár napja robbant a bomba, pontosabban egy exploit ami szinte játszhatatlanná tette az egész játékot. Valóban bosszantó hibát használtak ki egyesek a játékban, de szerencsére a Valve meglehetősen gyorsan reagált és ma hajnalban meg is kaptuk a várt hibajavítást.

Az exploit lényege az volt, hogy bárki, különösebb gond nélkül kirúghatott minket nem csak MM-ből, de a játék szinte összes játékmódjából, a visszacsatlakozásra pedig nem volt esély. Már közel egy hete többen megtapasztalták milyen a színtiszta rosszindulat, ahogy teltek a napok, úgy szedett az exploit egyre több áldozatot.

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy gyakorlatilag játszhatatlan volt a CS:GO, hacsak valaki nem szeretett volna az MM rangjával vagy akár a FACEIT szintjével hazardírozni. Természetesen a Valve figyelmét sem került el a dolog, miután már rengetegen panaszkodtak, így ma hajnalban meg is kaptuk a kevesebb, mint 10 MB-os, de annál fontosabb frissítést. Volt, nincs exploit, újra biztonságosan pöröghet a CS:GO, amitől egy pénteki (sokak szerint kisszombati) délutánon keresve sem találhatnánk jobb kikapcsolódást.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!