Megválasztották az év játékának, most ingyen a miénk lehet!

Ismét ingyenes játékkal jövünk, amit az Epic Games Store-ban húzhatunk be.

Újabb péntek, újabb ingyen játék. Ezúttal a 2012-es "Eurogamer év játékát " tölthetjük le az Epic Games Store-ból, amiért egy forintot sem kell fizetnünk. Nagyjából 2600 forintot spórolhatunk néhány kattintással, így mindenképp megéri fellátogatni az oldalra és rákattintatni a Fezre!

Fez

 

Phil Fish 2007-ben álmodta meg a Fez világát és maga köré gyűjtötte a Polytron Corporation kis csapatát, hogy összedobják az egyik legjobb indie játékot, ami olyan címeket inspirált, mint a Monument Valley, vagy a Crossy Road. A 2D-s világban fejtörőket kell megoldanunk, hogy összegyűjtsük a pályán szétszórt kockákat és kockadarabkákat. A játékmenet nem csak ennyiből áll, ugyanis most jön a csavar. A világ nem csak egy 2D-s nézetből fedezhető fel, hanem összesen négy különböző oldalról vizsgálhatjuk a dolgokat, amikkel segíthetjük magunkat a céljaink elérésében. Ez az őrült forgó, pörgő világ az, ami kiváló szórakoztatást nyújt azoknak, akik szeretnének egy valódi gyöngyszemmel játszani, amin nem fogott az idő. A különleges világok, a fülbemászó dallamok azonnal sokak kedvencévé tették a Fezt, amit augusztus 29-ig adhatunk hozzá az Epic könyvtárunkhoz ingyen.

A Fez mellett még két játék feltűnt az ingyenes ablakban, ezek az Inside és a Celeste, amik majd jövő hét péntektől lesznek elérhetőek. Mindkét cím ismerős lehet, ugyanis előbbit az a Playdead ApS csapat készítette, akinek a zseniális és mérföldkőnek számító Limbot is köszönhetjük, míg utóbbi egy két emberes projektként nyert el számos díjat, sőt jelölték a Golden Joystick Awardson az "Ultimate Game of the Year" és "Best Indie Game" kategóriákban is.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!