Hirdetés

Nyerj a kaszinóban, majd vásárolj be gamer cuccokból a szomszéd üzletben!

Loemifar | 19/08/23 11:30
Cikk mentése

A nyereményekre utazik a Razer, ezért nyitották meg Las Vegasban a második üzletüket.

Hirdetés

Kiválóan látta meg a piaci rést az egyik legnagyobb és legismertebb gamer perfiériagyártó cég. A Razer Las Vegasban nyitja meg újabb üzletét, ahová nem titkoltan várják a friss nyerteseket, hogy elverjék a duzzadó pénztárcájuk jelentős tartalmát!

Ez lesz a cég második hivatalos egyesült államokbeli üzlete, nagyjából 1460 kilométerre a san fransiscói egységüktől. Amit már biztosan tudunk, hogy ez lesz a legnagyobb boltjuk, lekörözi a hong kongi és tajpeji méretét is. A RazerStores igazgatója, Christine Cherel elárulta, hogy a Caesar Entertainmenttel már keresték egy jó ideje, hogy hol lenne érdemes megnyitni a következő üzletüket. Végül Las Vegas mellett döntöttek, ahol elég sok gamer vegyül el a szerencsét hajhászó turisták között, akik ismerik és szeretik a Razer termékeit. Mivel a szórakoztatás az egyik fő profilja a Razernek, így a világ legnagyobb szórakoztató központjában biztosan megtalálják majd a helyüket.

A Razer cuccok forgalmazásán kívül az utcai szinten hamarosan megnyíló új üzletben minden héten lesznek e-sport események és más gaming eventek. Razer Blade laptopokon és Panthera Evo stickeken lehet megküzdeni a haverokkal, vagy szórakozni egyet magunkban, sőt a mobilosokra is gondoltak, ezért felszerelték a boltot jó pár Razer Phone 2-vel. A bolt alatt lesz a valódi csatatér, ahol 5v5-ös bajnokságokra rendezték be a terepet. Külön teremben lehet majd kipróbálni a nagyon cuki rózsaszín kollekciót, a Quartz Pinket, továbbá az RGB fanatikusoknak összedobtak egy Chroma szobát.

Szeptember 7-én nyitja meg kapuit a Razer legnagyobb boltja, hamarosan kiderül, hogy mennyire lesz sikeres Las Vegasban egy ízig-vérig gamer üzlet.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Komojtalan 5 hónapja
    Erről jutott eszembe, a KöKi mennyire sikeres? Tavaly mindenki írt a megnyitásáról, azóta semmi infóm róla, pedig vagy 5 percre lakom.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?