Woxic egere egy kört bírt,  így kénytelen volt beérni egy 1500 forintos csodával

Woxic egere egy kört bírt, így kénytelen volt beérni egy 1500 forintos csodával

A szerencsére azért nem volt annyira muzeális darab az egér, mint a borítón.

Ismerős a helyzet, amikor annyira nem megy a játék mindenki és minden hibás? Rossz az érzékenység, rossz az egér, rossz a billentyűzet, morzsás az egér pad, rossz a célkereszt. Aki igazán 200 IQ-val ül le egy MM elé, az nem csak a célkereszt, de a teljes egér kicserélésére is fel van készülve. Persze csak viccelek, de elég elképesztő, hogy egy Majorön, egy olyan játékosnál, mint woxic nincsenek csere perifériák arra az esetre, ha valóban problémák lennének például az egerével.

Pedig tegnap pont kapóra jött volna, hiszen mint utólag elárulta a mousesports török játékosa, a Steelseries egere a pisztolykör után megadta magát, a froZe elleni meccset pedig egy olcsó, közel sem minőségi egérrel kellett végigjátszania. Sem nála, sem a csapatnál, sem a Major szervezőinél nem volt egy normális egér amit használhatott volna, így inkább végigszenvedte Infernot azzal, amivel kénytelen volt.

Szerencsére így sem okoztak különösebb fejfájást neki az oroszok. Bár láthatóan nem volt annyira kirobbanó formában mint általában szokott, woxic így is megette reggelire a forZe játékosait, a mouz pedig 16-6-ra tudta megnyerni a mérkőzést. Még azt is megtudtuk, hogy a helyszín közelében van egy bolt, de woxic elmondása szerint nem talált ott sem Steelseries egeret. Berlin nagyváros, reméljük ma már nem lesz semmilyen gondja a töröknek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!