Mindenre gondolt a Blizzard, csak a Wildra nem: Reno the Relicologist és a Zombeast esete

Mindenre gondolt a Blizzard, csak a Wildra nem: Reno the Relicologist és a Zombeast esete

Egy Wild meccs, egy Reno the Relicologist + Zombeast interakció és egy kör, ami véletlen kimaradt.

Sokak szokták gúnyolni a Blizzardot azzal a jelzővel, hogy "small indie company". Ez azt jelenti, hogy rengeteg olyan interakció, kombó és játékelem kerül be az éles kliensbe, ami egy átfogóbb teszteléssel kiszűrhető lenne. Solem élő adásban tapasztalta meg a saját bőrén azt, amikor a játék egy furcsa animációja teljesen keresztülhúzza a számításait. Nézzük meg, hogy mi okozta a problémát a Reno the Relicologist + Zombeast Hydra esetében!

A probléma azzal kezdődött, hogy Solem a Deathstalker Rexxar Zombeast Hero Poweréből felfedezett egy Bittertide Hydra + Swamp Leech kombót, amire érkezett HasTheCointól a válasz egy Reno the Relicologist képében. Mivel Reno egyesével lövi ki a tíz sebzését, így minden egyes harapást végig kell várni, sőt a Lifesteal effekt miatt, ugyanezeket a három damage-eket vissza is gyógyítja a kártya, ami további másodperceket jelent. Mivel kilenc életereje volt a Beastnek, ezért nagyjából 9 X 18 másodpercet emésztett fel az egész animáció. Mivel egy körre 75 másodperc jut, így a játék úgy értelmezte, hogy Solemnek már letelt az az ideje, amivel rendelkezni tud a saját körében, miközben végig Reno lövéseit figyelte. Ez az egész káosz oda vezetett, hogy Solem körét azonnal átléptette a játék és ismét a Mage következett.

Erre az animációs bugra volt már példa a múltban is, elég csak visszagondolni a Nozdormu hatásra visszagondolni, amivel tetszőleges alkalommal lehetett skipelni az ellenfél körét. Nem volt másra szükség, mint két Brewmasterre, vagy két Gadgetzan Jousterre, vagy a Grand Archivist + Jade Idol kombóra. Ezekkel azóta már nem lehet csalni, de a Reno the Relicologist interakciója továbbra is problémákat okozhat a Wild formátumban. Jó tanács, hogy sose vegyetek ki Highlander Mage ellen Hydra + Lifesteal kombót, mivel csúnyán pórul járhattok!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!