Hirdetés

Mindenre gondolt a Blizzard, csak a Wildra nem: Reno the Relicologist és a Zombeast esete

Loemifar | 19/08/25 09:27
Cikk mentése

Egy Wild meccs, egy Reno the Relicologist + Zombeast interakció és egy kör, ami véletlen kimaradt.

Hirdetés

Sokak szokták gúnyolni a Blizzardot azzal a jelzővel, hogy "small indie company". Ez azt jelenti, hogy rengeteg olyan interakció, kombó és játékelem kerül be az éles kliensbe, ami egy átfogóbb teszteléssel kiszűrhető lenne. Solem élő adásban tapasztalta meg a saját bőrén azt, amikor a játék egy furcsa animációja teljesen keresztülhúzza a számításait. Nézzük meg, hogy mi okozta a problémát a Reno the Relicologist + Zombeast Hydra esetében!

A probléma azzal kezdődött, hogy Solem a Deathstalker Rexxar Zombeast Hero Poweréből felfedezett egy Bittertide Hydra + Swamp Leech kombót, amire érkezett HasTheCointól a válasz egy Reno the Relicologist képében. Mivel Reno egyesével lövi ki a tíz sebzését, így minden egyes harapást végig kell várni, sőt a Lifesteal effekt miatt, ugyanezeket a három damage-eket vissza is gyógyítja a kártya, ami további másodperceket jelent. Mivel kilenc életereje volt a Beastnek, ezért nagyjából 9 X 18 másodpercet emésztett fel az egész animáció. Mivel egy körre 75 másodperc jut, így a játék úgy értelmezte, hogy Solemnek már letelt az az ideje, amivel rendelkezni tud a saját körében, miközben végig Reno lövéseit figyelte. Ez az egész káosz oda vezetett, hogy Solem körét azonnal átléptette a játék és ismét a Mage következett.

Erre az animációs bugra volt már példa a múltban is, elég csak visszagondolni a Nozdormu hatásra visszagondolni, amivel tetszőleges alkalommal lehetett skipelni az ellenfél körét. Nem volt másra szükség, mint két Brewmasterre, vagy két Gadgetzan Jousterre, vagy a Grand Archivist + Jade Idol kombóra. Ezekkel azóta már nem lehet csalni, de a Reno the Relicologist interakciója továbbra is problémákat okozhat a Wild formátumban. Jó tanács, hogy sose vegyetek ki Highlander Mage ellen Hydra + Lifesteal kombót, mivel csúnyán pórul járhattok!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?