Zysreph és egy új Priest Quest: az elmúlt hét legjobb rajongói kártyái

Zysreph és egy új Priest Quest: az elmúlt hét legjobb rajongói kártyái

A Saviors of Uldum megihlette a rajongókat, akik rengeteg izgalmas és egyedi kártyát készítettek az elmúlt héten.

A Saviors of Uldum 135 új lapot emelt be a Hearthstone-ba, amik közül több is elérte azt, hogy újra élmény legyen kártyázni a virtuális asztalokon. A Zephrys the Great, a Dinotamer Brann és még sokan mások megihlették a rajongókat, akik nem voltak restek és elkészítették saját verziójukat. Az elmúlt hét legjobb közösségi lapjait gyűjtöttük össze!

Zysreph the Adequat

Zephrys the Great annyira különleges és egyedi, hogy simán kiérdemelte a legjobb és leghasznosabb Saviors of Uldum Legendarynek járó címet, de Zysreph the Adequate még rajta is túltesz. Négy manáért megnézni, hogy mi is történik épp a játékban, majd felhúzza a tökéletes lalpot az adott szituációra. Pörög a pakli és még duplicate feltétel sem kell mellé. Az Elemental besorolás már csak hab a tortán, aminek főleg a Shaman örülhetne a leginkább.

The Librarian's Quandary

A Silence Priest sokaknak okozott kellemes pillanatokat az évek során, de a mostani kiegészítőben alig találni olyan lapot, amit hasznosítani tudna ez a különleges típus. A megálmodott Quest teljesítése nem túl bonyolult a megfelelő kártyákkal, a jutalom egyszerűen őrületes, azonban kellően lassú ahhoz, hogy simán le lehessen gyorsulni a decket. Összességében a rajongói Quest egy fokkal sem tűnik erősebbnek, mint a SoU-s Activate the Obelisk, de egy olyan változatba lehelne erőt, ami épp az tetszhalott állapotban fekszik egy Inner Fire-ökkel és Divine Spiritekkel kibélelt koporsóban.

Sidequesting Adventurer

Sokan felvetették azt az ötletet, hogy valamilyen módon lehetősége legyen minden Classnak az ellenfél Questjével interakcióba lépni. A Sidequesting Adventurer erre jelenthetne megoldást, mivel amíg játékban van, addig sem a saját, sem az ellenfél Questje nem halad előre. Tipikusan egy olyan lapot álmodott meg a készítője, ami nem sok vizet zavarna az esetek nagyobb részében, de legalább a lehetőséget megadná a Blizzard, hogy szabotáljuk a Questeket.

A többi lapot is érdemes átpörgetni a galériában, mivel kifejezetten jó ötleteket tettek le az elmúlt héten a legkreatívabb HS rajongók.

A galériáért kattintsatok ide!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Galéria

Kövess Minket!