Shapeshifter buffokkal és Noble nerffel érkezhet a 9.17-es TFT frissítés!

Shapeshifter buffokkal és Noble nerffel érkezhet a 9.17-es TFT frissítés!

Hamarosan érkezik a 9.17-es frissítés, ami ismét felrázhatja a TFT metáját.

Riot Mort a Twitteren tette közé a 9.17-es patchre tervezett TFT változtatásokat. Egyelőre csak az a biztos, hogy Pantheon érkezik a játékmódba, a frissítés további elemeit egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni!

Talán a legfontosabb tervezett változtatás, hogy erősítésre számíthatnak a Shapeshifterek. Jayce, Nidalee és Shyvana is a buffolt karakterek listáján szerepel, ami jó hír azoknak, akik szeretnének végre olyan összeállítással játszani, amiben használható lesz Jayce. Nidalee most sem rossz a Wild buff miatt, amíg Shyvana Aurelion Sol mellé illik tökéletesen egy Sorcerer stratgéiába. Maguk a Shapeshifterek önmagukban nem sok vizet zavarnak, ezért nem is érdemes erőltetni ezt a vonalat. Warwickkel és Lissandrával is tervei vannak a fejlesztőknek, mindkét hős erősítésekre számíthat. Warwick egész jól működik a Brawler buff miatt, Lissandra népszerűsége jelentősen visszaesett az Elementalist gyengítés óta. Valószínű tovább erősítik majd a Yordle bónuszt is, mivel még mindig nem elég jók az aprócska hősök, főleg a meccsek korai szakaszában, amikor még nagyon messze vagyunk a hatos bónusztól.

A másik oldalon Leona, Swain szerepenek, mint nerfekre váró karakterek, de két tárgy is gyengülhet a 9.17-ben. A Bloodthirster jelenleg Dravenen és Rengaron pusztít, a Hextech Gunblade minden hősre jó, ami a képességeivel osztja ki a sebzést. A Noble bónusz talán túl erősre sikerült, így kicsit faraghatnak majd ismét rajta, a Grievous Wounds effektet legutóbb már gyengítették, de tovább szeretnék csökkenteni a hatékonyságát.

Végül az Assassin rajongók figyeljenek, mivel módosításokat kaphatnak kedvenc ugráló orgyilkosaik. Egyelőre egyik változtatást sem erősítették meg, de általában, amit Mort bejelent a hivatalos Twitter oldalán, az nagy valószínűséggel a játékba is bekerül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!