A világ leghíresebb Krisztus szobra a LoL előtt tisztelgett!

A világ leghíresebb Krisztus szobra a LoL előtt tisztelgett!

A Megváltó Krisztus szobra a LoL színeiben úszott, miközben párhuzamosan az LCS-ben és a LEC-ben is folytatódtak a rájátszás küzdelmei.

Öt év után visszatér a CBLoL, azaz a brazil League of Legends liga döntője Rio de Janeiróba, a Maracanãzinhoba. A Riot Games megadta a módját, hogy felhívja a lakosok figyelmét a következő napok eseményeire, mivel kékbe és vörösbe öltöztette a Megváltó Krisztus szobrát, a Cristo Redentort.

Négy csapat harcol még az egyenes kieséses szakaszban, de csak egyikük kvalifikálhatja magát a világbajnokságra. A Flamengo, a KaBuM, az Uppercut és az INTZ rajongói már alig várják a döntőt, aminek a Jeunesse Aréna ad majd helyszínt. Az első elődöntő nagyon sima Flamengo győzelmet hozott, így a "hazai pályán" játszó Skarlát-Feketék már biztosan ott lesznek a döntőben. A másik ágon ma este folytatódnak a harcok az INTZ és a KaBuM játékosai előadásában. Az alapszakasz végén hiába szerzett öt győzelemmel többet a KaBuM csapata, mint az INTZ, egymás elleni eredmények alapján az INTZ csapata várhatja inkább az elődöntőt. A brazil liga hiába van távol hazánktól, érdemes követni az eseményeket, mivel Szépvölgyi "mumus100" Márió a Keyd Stars csapatát erősíti, akikkel minden esélye megvan arra, hogy szeptember 21-én feljusson a brazil első osztályba.

Egyszer már volt arra példa a történelemben, hogy a világörökség egy részét felöltöztették a League of Legends jellegzetes színeibe. 2017-ben a Riot Games a Kínai Nagy Falra vetítették ki a vörös és kék színeket, ami az Idézők Szurdokának két oldalát jelképezi. A brazil 2019-es téli szezon mellett az LCS-ben és a LEC-ben a nyári szezon rájátszás mérkőzései zajlanak, amiket az este folyamán élőben követhettünk a hivatalos Riot csatornákon

LEC - Schalke 04 vs. Team Vitality

A Spylce 0-3-as kapitulálásra nem sokan fogadtak volna nagyobb összegben, de a S04 hasonlóan magabiztos győzelmére annál inkább számíthattunk. Upset és Abbedagge vezetésével sima 3-1-es győzelmet aratott Vizicsacsi volt csapata Jiizukéék felett, hiába láthattunk olyan őrült taktikákat a francia csapattól, mint a double-jungle. A meglepetés ereje elmaradt, a S04 minden apró hibáját kihasználta a Vitalitynek, így ők készülhetnek a Rogue elleni összecsapásra. Utólag könnyű okosnak lenni, de a látott játék alapján a Splyce jobban járt volna, ha a Vitalityt választja.

LCS - Counter Logic Gaming vs. Clutch Gaming

A 2019-es Summer Split bronzéreméért küzdöttek hatalmasat a CLG és a CG játékosai. Az első két meccs után már-már úgy tűnt, hogy semmi esélye sincs a CLG-nek, de ekkor valami teljesen megváltoztatta az addigi erőviszonyokat. PowerOfEvil a mindent eldöntő ötödik mérkőzésre előhúzta azt az Ahrit, amivel hónapok óta egy meccset sem játszott az LCS-ben. A különleges választás végül egy tükörsima győzelmet ért a csapatának, amivel a harmadik helyezést is sikerült végül behúzni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!