Steel Hunter kisokos - Minden, amit az új BR módról tudnod kell!

Összegyűjtöttünk minden fellelhető információt a World of Tanks Battle Royale játékmódjáról.

Augusztus 26-a reggel 11:00 órától lehetőségünk lesz kipróbálni a World of Tanks Steel Hunter, azaz Battle Royale játékmódját. A harcokat a teljesen egyedi szabályokkal és előrehaladási rendszerben zajló módban egészen szeptember 16-a hajnali 4:00 óráig folytathatjuk, -és persze a legkiválóbb parancsnokok ismét értékes jutalmakra számíthatnak.

A Steel Hunter esemény több szempontból is különleges lesz. A random csatáktól eltérően itt csak magadra számíthatsz. Játssz akár egyedül, akár csapatban, a cél minden esetben, hogy végül csak a te járműved/szakaszod maradjon életben.

Három egyedi választható jármű

A mérkőzés elején választhatunk egyet a három kifejezetten erre a módra megalkotott tank közül. A harckocsink minden mérkőzés elején tier I-esnek számít, de csata közben felfejleszthetjük.

A fejlesztések nemcsak a jármű paramétereiben, hanem megjelenésében is visszaköszönnek majd.

Minden egységhez egy speciális legénység tartozik Sixth Sense és Eagle Eye képességekkel, továbbá mindegyiknek megvan a maga gyenge pontja, amiket játékon belül meg tudtok majd tekinteni.

Red Dawn

Gyors egység magas páncélátütési értékekkel, aminek a percenként kiosztott sebzése alacsony, és a radar észlelési képességei sem túl jók.

Rattlesnake

Jó radar észlelési képesség magas percenként kiosztott sebzés értékkel, csakhogy a páncélzata vékony és az alfa sebzése alacsony.

Flammenschwert

Jól páncélozott egység magas alfa sebzésű löveggel felszerelve, aminek a sebessége és az átütési értékei látják kárát.

A járművek fejlesztéseiről

Ahogy már korábban is írtuk, a járműveinket csata közben fejleszthetjük, mindehhez XP-re van szükségünk, amit lootolással és sebzéssel szerezhetünk.

A fejlesztési folyamat úgy néz ki, hogy tier II-nél lánctalpat, tier III-nál rádiót, tier IV-nél motort, tier VI-nál testet, tier VII-nél tornyot, és végül, de nem utolsó sorban tier V-nél és tier VIII-nál löveget választhatunk. A felkínált lehetőségeket akár a videóban látható gyorsbillentyűk lenyomásával is kiválaszthatjuk.

Loot Boxok típusai

A pályán található Loot Boxok közül néhánynak fix helye van és azonnal felvehetjük, másokat repülőgépről véletlenszerű helyekre dobnak le a mérkőzés ideje alatt. A Loot Boxok harci XP-t, lőszert és fogyócikkeket tartalmaznak.

Lőszerek Fogyócikkek Megsemmisült ellenséges tank Airdrop*
Lőszert és harci XP-t ad, továbbá egy kevés HP-t is visszatölt. Fogyócikkeket és harci XP-t ad. Az elpusztított ellenséges tank minden felszerelését tartalmazza, továbbá egy kevés harci XP-t is ad. Értékesebb fogyócikkeket tartalmaznak, mint a zöld típusúak, sőt harci XP-ből is többet adnak, mint bármelyik másik.

*A levegőből ledobott ellátmányok a legértékesebbek, és mivel helyzetüket minden játékos ismeri, ezért ádáz harcokra kell számítani a közelükben.

Különleges észlelési mechanika

A Steel Hunter játékmódban csak a lövegünk előtti zöld sávban derítjük fel a célpontokat, viszont ha egy ellenséges tank 50 méteren belülre ér, akkor a normál észlelési mechanizmusnál is alkalmazott automatikus észlelési szabály lép életbe, azaz az 50 méteren belül tartózkodó tankokat mindenképpen látni fogjuk, -még akkor is, ha épp nem felé néz a csövünk vagy ház mögött van.

Veszélyzónák a térképen

A csata maximum 15 percig tart, ugyanakkor a játéktér percről percre egyre szűkül. Az először narancssárgává váló területen még büntetlenül mozoghatunk, viszont amint vörösre vált a szektor, elkezdődik egy visszaszámlálás, amely letelte után folyamatosan HP-t veszít járművünk amíg benne tartózkodunk.

Radar észlelés

A radar észlelés bekapcsolásával láthatóvá válnak a közelben lévő Loot Boxok és ellenséges tankok, viszont mi is felfedjük az aktuális pozíciónkat. A radar egyfajta pillanatképként szolgál, ami az aktiválás pillanatában ad információt, viszont ezt követően nem frissül se a mi, se az ellenség pozíciója.

FOGYÓCIKKEK

Egy időre a tankod végsebessége és gyorsulása megnő. Egy meghatározott mennyiségű HP-t visszatölthetsz. Javítja a célzási időt, a löveg stabilizációját és egyéb paramétereit. Minden sérült modult megjavíthatsz.

KÉPESSÉGEK

A zónán belüli szövetséges tankok HP-ja visszatöltődik. Légicsapást hívhatsz a kijelölt területre. A kijelölt területen belül az ellenséges járművek lelassulnak. Füstfelhőt hozhatsz létre, amiben eltűnhetsz.

Előrehaladási rendszer

Az előrehaladási rendszer nagyon hasonló lesz a rangsorolt csatákban megismerthez, azaz itt is a teljesítményedtől függően haladhatsz előre, -vagy épp eshetsz vissza. Stráfot azok kapnak, akik bejutnak a top 10 közé, de akkor sem kell aggódnod, ha a 11-14-edik hely között végzel, hiszen ilyenkor ugyan nem kapsz semmit, de nem is veszítheted el a már megszerzett pontjaidat. Ugyanakkor ha az elsők között lőnek ki, akkor egy, rosszabb esetben két stráftól foszt meg a játék.

A jutalmak

A legmagasabb szint elérésével összesen 5.000 kötvényt, 2.150.000 kreditet, 4 nap prémiumot, továbbá medálokat és egyedi álcastílust lehet szerezni. A napokban ugyan felröppent egy hír, miszerint az E 75 TS lesz a játékmód főnyereménye, de azóta ezt megcáfolták a fejlesztők.

A képre kattintva megnyílik galériánk, ahol szemügyre veheted a játékmóddal szerezhető egyedi álcastílusokat a Maus és az Object 705A harckocsikon.

Steel Hunter küldetések

Küldetés Feladat Jutalom
I'm Going Hunter 1 Végezz a Steel Hunter szóló módjának legjobb 15 játékosa között. 20.000 kredit
1 token
I'm Going Hunter 2 Végezz a Steel Hunter szóló módjának legjobb 15 játékosa között.
Szerezz 4 tokent az előző küldetésből.
Naponta egyszer teljesíthető.
20.000 kredit
2 jegy
I'm Going Hunter 3 Végezz a Steel Hunter szakasz módjának legjobb 5 szakasza között.
Naponta ötször teljesíthető.
20.000 kredit

Jó szórakozást és sikeres csatákat kívánunk minden tank parancsnoknak a jövő héten kezdődő Steel Hunter játékmódhoz!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.