Gyönyörű rajongói Qiyana hőskinézet, ami könnyen valósággá is válhat

Gyönyörű rajongói Qiyana hőskinézet, ami könnyen valósággá is válhat

Nem is olyan régen egy rajongói Qiyana hőskinézet látott napvilágot, ám könnyen meglehet, hogy több van benne, mint elsőre gondolnánk.

/A cikk a szerző saját, szubjektív véleményét tartalmazza!/

Augusztus 6-án elég hamar bejárta egy kép az internet világát, melyben a meg nem erősített, lehetségesen leakelt hőskinézetek szerepeltek. Van köztük néhány Star Guardian, Immortal, Crime City (Reboot), Highnoon és 3 darab 10. évfordulós kinézet is, hisz tudni illik, a League of Legends októberben lesz 10 éves.
Bár nagy eséllyel a leakelt hőskinézetek nagy része nem igaz, ám bár egy furcsa kapcsolódás ütött szöget a szemembe. A 10. évfordulós kinézetek között található egy Arianna Grande Qiyana nevű hőskinézet, mely valószínűleg csak kódnév, mint ahogy a hősöknek is van egy saját, még nem végleges nevük kiadás előtt. Ebben önmagában még semmi gyanús nem lenne, sőt, azt mondanám hogy hülyeség, hogy kapjon hőskinézetet, hisz új hős, most érkezett, van neki, sőt, még chromája is van.eqwewqAzonban Ink Rose alkotott egy Mariachi Qiyana hőskinézetet. Az ilyeneket már megszoktuk, hogy a fanatikus rajongók szeretnek alkotni, valami újat és egyedit létrehozni és megmutatni a közösségnek, így volt ez itt is, hiszen rendkívül gyönyörű egyébként az alkotás.

Ami az én figyelmemet felkeltette, az Ink Rose Twitter bejegyzése, melyben külön megköszöni SethHaaknak, hogy adott néhány ötletet a koncepcióhoz. Tudni kell, hogy SethHaak Game-dev/Art pozíciót tölt be jelenleg a Riotnál, így talán nem véletlen, hogy ilyen ötleteket adott Ink Rose számára.

A Mariachinak ugyan nem sok köze van Arianna Grande nevéhez, sem pedig képviselt stílusához, maximum annyi, hogy mindkettő zene. Ez egy elég alapvető következtetés, de nem zárja ki a lehetőséget, hogy talán egy zenés Qiyana hőskinézet lesz a következő kinézete?weqSőt, a teljes teóriámat még jobban alátámasztja egy pletyka, mely szintén pár napja látott napvilágot, miszerint a VB-n érkezhet az új hős és a True Damage nevű banda is. Ha erről lemaradtál volna, kattints ide a részletekért.

Szóval egy szó, mint száz, hamarosan úgyis minden kiderül, addig is ami közelebb van és szintén szerepel a listán, az új Star Guardian kinézetek megjelenése, ami reméljük hogy pár napon belül megtörténik, és akkor azt is fogjuk látni, hogy azok közül mennyi bizonyult igaznak.

Ti örülnétek egy zenés tematikájú Qiyana kinézetnek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!