Húzd be óriási kedvezménnyel a Far Cry Primalt összes kiegészítőjével!

Húzd be óriási kedvezménnyel a Far Cry Primalt összes kiegészítőjével!

Hatalmas kedvezményekkel vár a Ubisoft áruháza. Érdemes lecsapni az ajánlatokra!

A 2019-es Gamescom nemcsak óriási bejelentésekkel pörgette fel a gaming világát, hanem megihlette a legnagyobb videojáték online webáruházakat is. A Ubisoft hatalmas kedvezményekkel csábítja vásárlásra a játékosokat a Gamescom akciók keretében, amik közül a Far Cry Primal Digital Apex Edition tűnik a legjobb vételnek!

Far Cry Primal Digital Apex Edition - 90 % kedvezménnyel

A Far Cry sorozat egészen a kőkorszakig nyúlt vissza a Primalben, ezzel olyan vizekre evezett, amire még nem volt példa a széria történetében. A különleges világ egyedi hangulattal ruházta fel a Primalt, hiába nem változott érdemben a játékmenet. A Ubisoft nagyszerű érzékkel látta meg, hogy mire is van szüksége a rajongóknak, nem véletlen lett kasszasiker a 2016-os játék. Azóta eltelt már egy kis idő, kijött a FC 5 és a New Dawn, de a mai napig élmény vadászni a mamutokra és bunkósbottal üldözni a gonosz törzseket.

Eredeti ár: 54,99 €

Akciós ár: 5,50 €

A fullos Far Cry Primal mellett is vannak olyan akciók, amikre érdemes lecsapni, ha nem riadtok vissza a Uplaytől és a Ubisofttól. A For Honort itt is teljesen ingyen tölthetjük le, ahogy néhány hete az Epic Games Store kínálatából tehettük. 60 % kedvezménnyel zsákolható be a Rainbow Six Siege Deluxe Edition, ami az alapjáték mellett tartalmazza az első év összes operátorát is (Frost, Buck, Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capitão, Hibana and Echo). Érdekes lehet még a Divison 2, amit féláron lehet hozzáadni a könyvtárunkhoz.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!