Nomival, vagy Phaorisszal: két kiváló Quest Druid változat a nerfek után

Nomival, vagy Phaorisszal: két kiváló Quest Druid változat a nerfek után

Eltérő late game kártyákat találhatunk a két különböző Quest Druidban.

Firebat és Orange úgy döntött, hogy a 15.0-s patch élesedése, avagy a nerfek után nincs is jobb, mint belevágni a Standard Ranked mérkőzésekbe egy jó kis Quest Druiddal. A kiaknázatlan lehetőségek tárháza végtelen a Hearthstone-ban, ezért fordulhat elő, hogy merőben eltérő stratégiával játszotta meg a két profi ugyanazt az alapváltozatot. Mutatjuk a Nomi és a King Phaoris Quest Drudiot!

Firebat's Top 200 Legend Nomi Quest Druid

Deck kód: AAECAZICCiT+AYoHrtIC4fsC9fwC0pkDypwD+KEDr6IDClZfxAb6hgPOlAOpogPIogPcogPvogPZqQMA

A Hearthstone első hivatalos világbajnoka sokkal jobban ráment az early game-re, ezért olcsó, a Token Druidból ismerős lényekkel és varázslattal egészítette ki az ismerős alapokat. A tokenek mellé megérkezett a Mark of the Loa, ami az új Hero Powerrel még jobban megtolja a kis lényeket. A late game-ben ugyanúgy a Cenarius és a Tending Tauren erejében lehet bízni, mint a korábbi verziókban, azonban akkor sincs vége a meccsnek, ha ezek az erős Druid lapok csődöt mondanának. Mivel elég gyorsan pörög a pakli Chef Nomi korán megérkezhet a boardra és a Flobbidinous Flooppal együtt duplán is megidézheti a hat darab 6/6-os Elementált. Firebat 83 %-os winrate-et ért el Top 100 Legend környékén, így mindenképp ajánlott az ő Quest Druidja, ha kell valami ellenszer kell a népszerű meta paklik ellen. 

Orange's Legend #4 King Phaoris Quest Druid

Deck kód: AAECAZICCCT3A67SAvX8AtigA/ihA6+iA/yjAwtAVl/+AcQGv/ICqaIDyKID3KID76ID2akDAA==

Orange sokkal inkább a value-t részesítette előnyben, ezért került a pakliba Zephrys és King Phaoris. Előbbi csak akkor működik, ha felhúztuk a duplikációkat, utóbbihoz nem árt, ha legalább 5-6 varázslat van a kézben. Firebat paklijában a Nomit, Orange változatában a King Phaorist érdemes duplázni Flobbidinous Flooppbal, ha maximalizálni szeretnénk a győzelmi potenciált. Orange Legend 4-ig mászott a patch élesedése után a saját Quest Druid változatával, ami kifejezetten jól teljesít a többi Midrange verzió ellen, de képes a Warriort is elverni.

A fenti listák mindegyike nagyszerűen muzsikál a patch utáni első órákban, így most érdemes igazán megpörgetni őket.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!