A Tank Fesztivál legjobb ajánlatai - Vásárolj prémium tankokat kedvezményes áron!

A Tank Fesztivál legjobb ajánlatai - Vásárolj prémium tankokat kedvezményes áron!

A feketepiachoz hasonló esemény alatt kedvezményes áron juthattok prémium járművekhez.

Augusztus 28-ától egy új esemény veszi kezdetét, ami nagyon hasonló lesz a feketepiachoz, de ezúttal kizárólag aranyért vásárolhatunk prémium járműveket játékon belül. Az esemény különlegessége, hogy 21 napon át mindennap 24 órán keresztül elérhető lesz egy új ajánlat, amit nem muszáj azonnal megvennünk, hiszen hét napig talonban tarthatjuk.

Mikor először belépsz a játékba, akkor automatikusan felvillan a fenti képen látható ablak, de ha bezártad se kell kétségbe esned, hiszen mind a háttérben lévő naptárra kattintva, mind a játékbeli bolton keresztül elérheted a Tank Fesztivál legjobb ajánlatai felületét.

Az ajánlatok olyan harckocsikat is tartalmaznak, amik egyébként nem találhatóak meg a fejlesztési fában, továbbá 100%-os legénységet, garázshelyet és 15 darab ötszörös szorzót is kapunk a tankok mellé.

Ha egy olyan tankot veszel meg, ami már a megvan neked, arany kompenzációt kapsz érte, de természetesen megkapod a 100%-os legénységet, a garázshelyet és a 15 darab ötszörös szorzót is.

A World of Tanks hivatalos oldalán szintén megvásárolhatod ezt a csomagot -sőt egy kibővítettet is-, de a játékbeli bolttal ellentétben arany helyett valós pénzt kell fizetnünk értük.

Amit még fontos tudni, hogy bár mindegyik ajánlat reggel 7:00 órától válik elérhetővé a következő 24 órára, de ha nem szeretnéd elkapkodni a vásárlást, akkor talonba is teheted a kiszemelt csomagot a következő 7 napra. Összesen három darabot tehetsz egyszerre a függőben lévők közé, ezért érdemes megfontolni, hogy melyek azok, amik számodra igazán fontosak.

Az esemény ideje alatt 50 darab jegyet szerezhettek a napi küldetésekből, így mind a kihívásokhoz, mind a vásárláshoz sok sikert kívánunk minden parancsnoknak!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.