G2 győzelem a Na'Vi ellen, edzőjével is győzött a MiBR – Berlin Major Első nap

G2 győzelem a Na'Vi ellen, edzőjével is győzött a MiBR – Berlin Major Első nap

Továbbá a FaZe és a Vitality is megnyerte nyitómérkőzését.

Két nap pihenő után, szerdán máris folytatódott a StarLadder Major Berlin 2019-es versenye az Új Legendák mérkőzéseivel.

A napot az IEM Katowice versenyén ezüstérmet szerző ENCE és az Új Kihívók közül frissen feljutott AVANAGAR nyitotta, a pálya Overpass volt, ahol egy magabiztos 10-5-ös félidőt követően a második félidőben már kört sem engedvén a kazah többségű csapatnak 16-5-re gyorsan pontot raktak a mérkőzés végére.

A második meccsen a címvédő Astralis és a DreamEaters játszott Dust 2-őn, az első félidő egész szoros volt, de így is a dánok voltak előnyben. A második pisztolykört megnyerték az oroszok, de kilencnél több kört nem tudtak nyerni, így 16-9-re győzött az Astralis.

A harmadik játszmában az NRG és a Renegades küzdött szintén Dust 2-őn, ahol az amerikai többségű csapat egy 10-5, az ausztrálok viszont feltámadtak, 12-12-nél felváltva hozták a köröket a felek, 14-14-nél azonban megtört a sorminta, és az NRG még a rendes játékidőben megnyerte a meccset.

Ezek után jött a világelső Liquid és a CR4ZY összecsapása Mirage-on, ahol a szerb többségű csapat 8-7-es előnnyel fordult, viszont nagyon jó CT oldalt produkált a Liquid is, és 16-8-al nyert a két kanadaival kiegészülő amerikai csapat.

Az ötödik meccsen a Vitality és a North játszott egymás ellen Inferno-n, ahol a franciák 9-6-os eredménnyel vitték az első félidőt, és a terror oldaluk sem volt annyira gyenge, 16-9-re nyerték a mérkőzést ZywOo-ék.

A napot a FaZe és a mousesports folytatta, ahol a FaZe remekül játszott Mirage-on. Szintén egy 9-6-os félidő után jó T oldalt követően 16-8-ra nyertek volt irányítójuk, karrigan-ék ellen.

Az utolsó előtti meccs volt a legszorosabb, főszerepben a G2 és a Natus VincereOverpass-on mind a két fél 10 kört tudott hozni CT oldalon, így jöhetett a hosszabbítás, melyben 19-17-re a franciák diadalmaskodtak.

A napot a Made In Brazil és a Ninjas in Pyjamas zárta szintén Dust 2-őn. Egy újabb három körös differenciával záruló félidő után a 12-12 is volt az állás, de ezután a svédek szétestek, és 16-12-vel lezárták a meccset a brazilok.

Folytatás ma 12:00-tól az alábbi mérkőzésekkel.

1-0-ás kalap:

Astralis vs. G2
Liquid vs. NRG
ENCE vs. MIBR
FaZe vs. Vitality

0-1-es kalap:

Natus Vincere vs. DreamEaters
NiP vs. CR4ZY
Renegades vs. AVANGAR
North vs. mousesports

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!