Aladdin és Oroszlánkirály: hamarosan visszatérnek régi kedvenceink!

Aladdin és Oroszlánkirály: hamarosan visszatérnek régi kedvenceink!

Régi kedvenceink új köntösben térnek vissza!

A 90-es években és a 2000-s évek elején megkerülhetetlen volt a videojátékok rajongóinak az Aladdin, az Oroszlánkirály, a Herkules és a Tarzan. Az informatikaórákon 45 percen keresztül dobáltuk az almákat, vagy ugráltunk zsiráfok fejére, miközben azért izgultunk, hogy ne bukjunk le, ha a tanár körbejár a teremben. Ez a korszak újra visszaköszön, mivel érkezik a Disney Classic Games csomag, aminek részeként felújított verzióban hamarosan kiadják az Aladdint és a Lion Kinget!

PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre érkezik 2019 őszén, pontosabban október 29-én a két legendás játék, ami hatalmas változásokon ment keresztül az évek során. A grafikát felturbózták, így 1080P-ben, Full HD felbontásban élvezhetjük a kalandokat. Teljes hozzáférést kapunk az összes változathoz, amiket valaha készítettek ezekhez a címekhez, sőt szabadon szörfözhetünk az eredeti játékok zenei anyagai között is. Ha unjuk valamelyik részét a pályának, akkor egyszerűen beletekerhetünk a játékba és ott folytathatjuk, ahol kedvünk tartja. Akkor sincs baj, ha elrontunk egy ugrást, mivel visszatekerhetjük az időt és újra megpróbálhatjuk teljesíteni a kihívásokat.

Nagyon leegyszerűsítették a játékmenetet, de nem is ez volt a cél, hanem a retrohullám meglovagolása. Ezek a játékok a mostani 25-35-ös generációnak rengeteg emlékezetes pillanatot okoztak, ezért garantált a Disney Classic Games csomag sikere. Az első árak alapján 30 dollárért, azaz körülbelül 9000 forintért zsákolhatjuk majd be a két legendás játékot, ami bizony nem kevés.

Ti melyik klasszikus Disney játéknak örülnétek még felújított formában?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!