Off-meta deckek a nerfek után: Quest, Mech és Highlander a fókuszban!

Off-meta deckek a nerfek után: Quest, Mech és Highlander a fókuszban!

Ha már unjátok a Murloc fiesztát, érdemes átnézni a másik oldalra, ahol sorakoznak az off-meta deckek.

Alig pár napja borzolja csak a kedélyeket a néhány nerfelt lap, de már most érdemes kicsit elszakadni a Murloc deckektől, mert valószínűleg ezek a változatok határozhatják meg a metát még jó néhány héten, akár hónapon keresztül. Mutatunk négy olyan paklit, amik az off-meta mezőnyben halmozzák a győzelmeket, igaz kevesebb sikerrel, mint a legjobb Tier 1 meta változatok!

Highlander Warrior

Deck kód: AAECAQceFhydArAC0gKRA/8DrwThBI4FlgbvB9QIuuwCze8CnfACm/MCs/wC+v4CoIADiIcDhJ8Dn6ED/KMDg6cDhKcD9KcD9agD3KkDn7cDAAA=

Az Aggro Warrior és a Rush Warrior ötvözetéből alakult ki a Highlander változat, ami egy ízig-vérig Midrange deck. Mivel a lassú, Control lapokból kötelező két példány ahhoz, hogy jól működjön a koncepció, így maradtak a kevésbé látott, de mégis jól működő kártyák, mint a Sul'thraze, vagy a Fiery War Axe. Zephrys the Great erejére lehet építkezni, de akkor sincs nagy baj, ha elbújik a deck alján a különleges Legendary. Sajnos túl drága ahhoz, hogy bátran ajánljuk bárkinek is, de ha megvannak hozzá a lapok, akkor pártucatnyi meccsre rakjátok össze.

Highlander Warlock

Deck kód: AAECAf0GHjDyAa8E9QX7BaEGzgfZB7EIwgi47gKe8ALx9wL2/QL6/gKPggPchgO0kQOInQO1nwP8owP6pAP7pAP8pAOBpQO8pwP0pwP9pwPKqwOftwMAAA==

Talán népszerűbb a Highlander Warlock, ami a Zoo változatot turbózza fel néhány új lappal. Itt is Zephrys a legizgalmasabb kártya, de jó látni, hogy a Reborn lények is megtalálták a helyüket. A Life Tap még mindig az egyik legjobb Hero Power, így a Zoo és Highlander Locknak van jövője minden metában, bár mostanában nem ezek a változatok azok, amiért jó szívvel nyúlunk, ha haladni szeretnék a ladderen.

Mech Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBpMEqPsC8f4CoIADipoDn7cDDM8Gn/UCpfUC/PwC1v4C1/4C2f4C3f4C4f4CkYADzIEDtJsDAA==

A Reborn - Quest verzió mellett labdába sem rúghat népszerűség terén a jól ismert Mech Paladin, hiába van még mindig benne erő. A hatalmas Mech tauntokon nagyon nehéz átrágnia magát egy Aggro decknek, igaz el kell jutni addig, hogy stabilizálni tudjuk a boardot. Ha ez összejön, utána bízni kell abban, hogy nem lesz ott az ellenfélnél az összes silence / transform lap és kedvünkre mágnesezhetjük a dolgokat. A Kangor's Endless Army Zul'jinhoz hasonlóan egy kör alatt megfordíthatja a meccs alakulását, azonban kezdőkézben megtartani még így sem éri meg.

Quest Hunter

Deck kód: AAECAR8GuwXtCcn4AuOLA+aWA6SlAwy1A94E2wmBCvbsAqCFA6SIA9ePA56dA8edA+SkA5ipAwA=

Firebat, a Hearthstone első világbajnoka előhúzta a fenti listát az egyik streamjén, majd maga is meglepődött, hogy mennyire jól is teljesít a meta deckek ellen a kicsit furcsa Quest - Beast Hunter. Mivel olcsó és az Unseal the Vaultot sokan ingyen is megkapták, ezért bátran lehet próbálkozni vele. A meccsek pörgősek, a Questre nem számítanak az ellenfelek, a Vicious Scalehide + Dire Frenzy simán lenyomja az Aggro deckeket.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!