A G2 elfelejtett játszani! - Az év bakiját sikerült összehoznia a franciáknak tegnap

A G2 elfelejtett játszani! - Az év bakiját sikerült összehoznia a franciáknak tegnap

Kedves G2, ezt mégis, hogy sikerült összehozni?

Meglehetősen izgalmas napot zártak tegnap a StarLadder Major csapatai. Szinte kivétel nélkül remek párosítások születtek az Új Legendák szakasz második napjára, az utolsó meccs például az Astralis és a G2 összecsapását hozta el a nézőknek.

Szegény G2 már a vétók alatt is elveszni látszódott, az utolsó körben Vertigo vagy Nuke közül választhattak. Előbbin már elszenvedtek egy csúnya vereséget a mouz csapatától, Nuke pedig mindig is közel állt a francia csapatok szívéhez, így ezen a pályán zajlott a játék.

Mi tagadás, egész jól is indult a félidő a franciáknak, a 15. kör lezárultával pedig pusztán egy körrel voltak lemaradva a dánok mögött. Nuke-on ez különösen jó eredmény a támadó oldalról kezdve, arról már nem is szólva, hogy mindezt az Astralis ellen sikerült elérniük. Már-már érezték a győzelem illatát a G2 játékosai, de végül máshogy alakult a meccs.-
A dánok remekül támadtak, kennyS-ék pedig egyszerűen nem találtak fogást rajtuk, 8-7-ről 15-7-ig is el tudott húzni az Astralis. Innen már alig ha volt visszaút a franciáknak, de az utolsó körben történteket még ez sem magyarázza.

A komikus képsorok a helyszínen lévő közönséget is megnevettették, hát még az Astralis játékosait, akit csak kapkodták a fejüket miután a franciák egyesével lelőtték őket és akkor is, amikor a még életben lévő négy G2 játékos nem tudta megtalálni a bombát a pályán.
Az eset már csak azért sem érthető, mert az utolsó dán játékos, device A lerakóról zárt át B-re, ebből már mindenki kitalálhatta volna, hogy a bombát B-n sikerült élesíteniük. A G2 így egy meglehetősen vicces vereséggel 1-1-es mérleggel várja mai ellenfelét, az MIBR csapatát, míg az Astralis már a továbbjutásért játszik majd az NRG ellen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!