Ingyenes, Steames és megmarad: DiRT Rally limitált ideig!

Ingyenes, Steames és megmarad: DiRT Rally limitált ideig!

Akciófigyelő - Limitált ideig ingyenesen letölthető a DiRT Rally!

A Humble Bundle visszatért! Újabb ingyen játékot kínálnak limitált ideig a webáruházukban. A DiRT Rally-t még több, mint két napig lehet bezsákolni, utána lehet menni Steamre, mivel ott is aktiválható a játék.

DiRT Rally - Free

2015-ben jelent meg PC-re, majd 2016-ban Xbox One-ra és PlayStation 4-re a legendás Colin McRae Rally sorozat 11. része, amit a Codmasters fejlesztett. A DiRT Rally nem meglepő módon a rally élményt szeretné odavarázsolni mindenki képernyőjére. A kritikák és a játékosok véleménye alapján a sorozat egyik legjobb darabjáról van szó, ami garantáltan a székbe szegezi azokat, akik adnak neki egy esélyt. Mint minden autós játéknál, erősen ajánlott kormánnyal játszani, de akkor sincs eget rengető probléma, ha marad a billentyűzet és a nyílbillentyűk / WASD. 16 gyártó számos ismert autóját vezethetjük sárban és hóban, miközben a navigátorunk folyamatosan duruzsolja az instrukciókat a fülünkbe. 36 különböző pályán faraghatunk tizedmásodperceket egy jól bevett kanyarral, Monte Carlotól Argolisig.

A játékot csak limitált ideig lehet megszerezni a Humble Bundle webáruházában, szeptember 1-jén 19:00-ig lejár az akció érdemes tehát sietni! A Humble Bundle-ön további akciókat is bogarászhatunk, amik közül a Spooky Horror Bundle-t ajánljuk a horror játékosok rajongóinak. Mindössze 1 dollárért megkapjuk az Agonyt, a Butchert és a Town of Lightot, 4,28 dollárért (cikk írásának pillanatában) az előző három címet, plusz a Darkwoodot, Beholder 2-t és Pacifyt kínálja tálcán a Humble Bundle!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!