A Major után jöhet az új FaZe? - Brazil és finn játékos érkezhet a csapathoz

A Major után jöhet az új FaZe? - Brazil és finn játékos érkezhet a csapathoz

Rövid időn belül, lehet, hogy egy merőben más FaZe-t ismerhetünk majd.

Nehéz megmondani, hogy például a FaZe úgy teljesít-e a Majorön, ahogy az elvárható tőlük. Persze a csapat szurkolói biztosan nem örülnek annak, hogy ma a Renegades ellen kell játszaniuk a kiesés elkerülése érdekében, ugyanakkor a Vitality és a CR4ZY is egy erős csapat, nem hiszem, hogy egyértelműen kijelenthető lett volna előzetesen a FaZe győzelme.

Nem is sikerült az európai sztárcsapatnak nagyot alkotnia, a franciák ellen 7, a CR4ZY ellen pedig 9 kört tudtak hozni. De még semmi sincs veszve, a Renegades ellen vissza lehet jönni 2-2-re, onnan pedig visszalőhetik magukat a legjobb közé. Meglátjuk miként muzsikál majd a NEO irányította a FaZe, ami lehet, hogy nem is lesz már sokáig NEO irányítása alatt.
Csapathoz közeli források ismét azt állítják, hogy a Major után változások lehetnek a FaZe életében, sőt, ezek még az eddigi elképzelésekhez képest is komolyabb változást jelent majd. Érdemes kétségekkel kezelni a következőket, ugyanakkor az utóbbi időkben szinte minden játékosmozgás idő előtt kitudódott, könnyen lehet, hogy a következők is igazak lesznek.

A források állítása szerint coldzera valóban a FaZe csapatában köthet majd ki, a Major után jelenthetik be az érkezését. Mellette viszont várható még egy csere is, a Major után az ENCE-nél kispadra kerülő Aleksib is a FaZe-nél köthet majd ki. A két leköszönő játékos pedig nem más, mint NEO és olofmeister. A források kihangsúlyozták, hogy egyelőre csak tárgyalások folynak és még semmi sem eldöntött, de a csapat Major eredményei nagyban befolyásolhatják majd a jelenlegi felállás jövőjét.
Egész erős cseréknek tűnnek ezek egyébként, coldzera a gyengécske MIBR-ban is remekül játszott, a FaZe-ben pedig újra régi önmagára találhat. Aleksib pedig véleményem szerint a csapat irányítását veheti majd át, hiszen az ENCE-ben bár bizonyított, NEO távozásával pedig aligha tartom elképzelhetőnek, hogy újra NiKo lesz belekényszerítve a szerepbe.

Ugyanakkor az ENCE kihangsúlyozta, hogy csak kispadra szeretné ültetni Aleksib-t egy időre, nem akarják elküldeni a csapattól. Merész lépés lenne a finnek részéről, hogy ha elengednék őt, miközben koránt sem biztos, hogy a helyére érkező suNny beválik majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!