Murloc talpak cuppogása a Standard meta éléről: Shaman és Paladin bemutató

Murloc talpak cuppogása a Standard meta éléről: Shaman és Paladin bemutató

A békatalpak ott kísértenek minden "Worthy Opponent" felirat mögött!

A Saviors of Uldum indulásakor még nem sokan gondolták, hogy két Murloc deck lesz a legerősebb az egész Standard Ranked ladderen. A nerfek érkezése után a Shaman és a Paladin felcsatolta a békatalpakat és nem kérdezett, csak ütött. Mindkét deck kiváló, gyors és viszonylag olcsó (ha elhagyjuk a nem kötelező Legendaryket), így jó társunk lehet, ha minél több győzelmet szeretnénk szerezni a következő hetekben!

Murloc Shaman

Deck kód: AAECAaoIAt6CA5ybAw7FA9sD/gPjBdAHpwiTCeKJA4yUA7WYA8aZA/SZA6+nA8qrAwA=

Ha eddig próbáltatok nem tudomást venni róla, akkor van egy rossz hírünk. A Murloc Shaman bizony a meta egyik legerősebb paklijává nőtte ki magát úgy, hogy ebben semmi meglepő nincs. A Murmy és a Fishflinger két-két példányban bekerült a fenti változatba és kész is a közel tökéletes Aggro / Tempo deck. Scargilt nyugodtan kihagyhatjuk és jöhet egy második Nightmare Amalgam, esetleg egy Leeroy Jenkins, szinte semmivel sem lesz gyengébb a deck. Ki kell szórni mindent a kézből, figyelni kell arra, hogy milyen leszedések lehetnek ott az ellenfélnél, és bízni kell abban, hogy a nagy boardra sikerül topdeckelni a Bloodlustot. Rank 5 alatt is könnyedén lehet farmolni a lassabb paklikat, mint a Quest Druid, vagy a Highlander Hunter, a Control Warriorok azonban továbbra is problémát jelentenek. Scargil nélkül a legjobb budget deck jelenleg a Murloc Shaman, nem lőhetünk vele mellé.

Murloc Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBK8E0pkDg6ED/KMDDcUD2wP+A+MFzwanCPz8At6CA+KJA7WYA6+nA5upA8qrAwA=

Kicsit drágább a Murloc Paladin, amiben Zephrys, Sir Finley és Chef Nomi is feltűnik, de hiába a sok Legendary, általában két Epic lap kombója nyeri meg nekünk a meccseket. Ha sikerül a Prismatic Lensszel felhúzni a Tip the Scalest és egy olcsó Murlocot, akkor már az 5-6. körben megidézhetünk hét Murlocot a paklinkból, ami azonnal halálos sebzéssel fenyeget a következő körben. Ez a kombó egyszerűen magában képes arra, hogy a meta legerősebb paklijaként beszéljünk a Murloc Paladinról. Ha nincs ott a kombó, akkor sincs nagy baj, a Murloc Shamanhoz hasonlóan pakolni kell a békaembereket és reménykedni kell abban, hogy nem lesz ott az ellenfélnél a tökéletes tömegirtás. Ha kifogytunk a kártyákból, akkor kerülhet elő Zephrys és Nomi, ami további boostot adhat a meccseknek.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!