Hotfix az FPS javításához és felröppent a ranked queue lehetősége

Hotfix az FPS javításához és felröppent a ranked queue lehetősége

Gyors hotfix érkezett az élő szerverekre, ami miatt érdemes újraindítani a játékot és a Steamet is, illetve Twitteren kaptunk némi infót a fejlesztők tevékenységéről és arról, hogy mik is a hamarosan érkező tervek.

A mai reggel folyamán kisebb hotfix érkezett a játékba, melynek célja az volt, hogy kiküszöböljön bizonyos hibákat, amik miatt sokan FPS droppot érzékelhettek. Ez a drop ejtőernyőzés közben, illetve közvetlen landolás után volt tapasztalható.A support munkatársai bejegyzésükben külön megkérték a játékosokat, hogy indítsák újra a Steam klienst.wqeA játékosok ennek ellenére jó néhány problémával találhatják szembe magukat a meccsek során, amik még nem kerültek kijavításra. A hozzászólások és visszajelzések alapján két fő gond van jelenleg. Az egyik a tárgyak betöltésével kapcsolatos, ergo nem jelenik meg, csak némi idő elteltével, ami azért valljuk be, hogy elég zavaró lehet, főleg a játék korai szakaszában ahol minden másodperc számít. 

A második probléma, ami szintén elég sok játékos említett, hogy az ablakok teljesen véletlenszerűen betörnek, például egy játékos a tetőről dobott egy gránátot és az alatta levő szinten betört az ablak, vagy hasonló módon, eldobott egy gránátot ami a falnak csapódott, tehát ablakot nem érintett, az mégis betört.

Mindezek mellett egy másik Twitter bejegyzés is napvilágot látott ma. Ebböl túl sok mindent nem tudhatunk meg, de igen sejtető dolgokat osztanak meg velünk. A Mastery frissítésével lassan végeznek a fejlesztők és azután megemlítik a Ranked azaz Rangsorolt Queuet illetve az Esport Settingset, ami az e-sport beállításokat jelenti. Konkrét információkat nem tudni még, hogy ezek mit is jelentenek, de a Rangsorolt meccsek hallatán a community elég megoszló véleményt nyilvánított a bejegyzés alatt. Az Esport Settingsről pedig csak találgatni lehet.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!