Nagyon látványosra sikeredett a CryEngine legújabb techdemója!

Nagyon látványosra sikeredett a CryEngine legújabb techdemója!

A CryEngine grafikus motor legfrissebb, 5.6-os verzióját mutatták be egy videóban, a tech trailer nyomán pedig azt láthatjuk, milyen látványvilág vár minket a jövőben.

A 2007-ben megjelent Crysis és a magával hozott CryEngine bizony meghatározó elemévé vált a videojáték világának. Az akkor egészen lenyűgöző grafikát eredményező alkotás a későbbiekben is lenyűgözte már a gamereket, és a jövőben is igyekeznek ezen az úton maradni a grafikus motor fejlesztői. Bár a tech demó tényleg látványosra sikeredett, egyesek szemében mégsem látszik már a döbbenet, és valóban vannak gyönyörű képkockák, de ahhoz, hogy leessen az állunk 2019-ben talán egy kicsit több kellene.

Mindenesetre az látszik, hogy több területen is előrelépést értek el a fejlesztők, jó irányba fejlődtek a dinamikus bevilágításokkal, az objektumokhoz kötött elmosódási effektekkel, a napfény realisztikusabb ábrázolásával, a növényzet dinamikus mozgatásával és a kötélszerű elemek fizikai szimulációjával.

A legújabb alkotások közül, ha kíváncsiak vagytok milyen érzés ilyen grafikus motor alatt játszani, akkor érdemes felrakni a Hunt: Showdown-t.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!