"Kodiak is ellátott minket hasznos tanácsokkal"

Élménybeszámoló hussaR tollából a V4 Nemzeti döntőjéről!

Generáció váltás jelei mutatkoznak a magyar CS:GO mezőnyében, aminek biztos jele az, hogy a V4 Future Sports Fesztivál magyar nemzeti döntőjét a Gamerzone nyerte meg, maguk mögé utasítva a Budapest Five és a Salamander Gaming csapatait. Megkerestük a csapat irányítóját, Huszár "hussaR" Bencét, hogy milyen érzések kavarogtak bennük a hétvége folyamán. Olyan készséges volt, hogy rögtön egy teljes élménybeszámolót küldött nekünk, így a továbbiakban az ő szemszögéből nyerhetünk betekintést a hétvégi ütközetekbe!

"A selejtező első napján az volt a célunk, hogy felsőágról jussunk be a nagydöntőbe, ehhez viszont mindkét meghívott csapat felett győzedelmeskednünk kellett. Hihetetlen szoros és izgalmas gameket játszottunk, de hála torzsi és kory fantasztikus teljesítményének, illetve a csapat jó mentális állapotának, sikerült megnyernünk mind a Salamander, mind a Budapest Five elleni mérkőzéseket."

"Elértük, amit akartunk, bár az első nap nagyon sokat kivett belőlünk. Szarvasnak például a második napra alig volt hangja az kiabálástól. Aztán eljött a második nap. Miután a Salamander elég könnyedén elverte a Budapest Five-t, velük kellett megküzdenünk újfent."

"Trainen, igazán jól indult a játék hiszen nyertünk a T pisztolyt, aztán elég rosszul alakultak a dolgok, bár szerintem több kört érdemeltünk volna. Hihetetlen nagy lelkierővel 14-11-ról comebackeltünk. Majd ők jöttek fel és 15-15 re mentették a meccset. De OT-ben sikerült nyernünk!"

"Mirage  Nuke. Őszintén szólva ezeken a mapokon a Salamander T-ben kezdett és esélyünk sem volt labdába rúgni ellenük. Egyszerűen átgázoltak rajtunk. Tanulva a dolgokból Infernon T-ben akartunk mindenféleképpen kezdeni. Ez sikerült is. Próbáltuk felspanolni egymást a két kemény zakó után, ami szerintem sikerült is. Szerintem a kulcs az volt, hogy fejben ott voltunk a végjátékban."

"A győzelem maga, az érzés , hogy mi képviselhetjük Magyarországot a V4-en leírhatatlan. Ts-en mindenki izomból ordibált, a szülők ott álltak sokunk mögött a szobában. Én szinte rosszul lettem majdnem elájultam. Levetkőztem instant jéghideg vízzel letusoltam magam, hogy jobban legyek és hogy biztos legyek benne, hogy ez nem álom. Annyira boldog volt mindenki. Mindenki remegett, sokkban voltunk. Egyszerűen ezt nem lehet elmondani, hogy milyen érzések voltak/vannak bennünk."

"Ez életünk lehetősége! Kodiakkal is beszéltünk az este folyamán, aki ellátott minket hasznos tanácsokkal, hogy szerinte mi az amire figyeljünk és, hogy hogyan tudnánk a legjobban fejlődni. Köszönünk neki még egyszer mindent! De, nem csak neki hanem mindenkinek, aki szurkolt nekünk, vagy aki épp gyűlöl/gyűlölt minket. Akik szeretnek minket azok erőssé, viszont akik utálnak, azok “legyőzhetetlenné” tesznek. Arra pedig hogy a Budapest Five nem gratulált nekünk, csakis a Salamandernek, annyi a reakcióm, hogy no komment."

"Köszönjük a sok-sok üzenetet nektek Gamerzone fanok! Ez a siker a tiétek is. Mindenkié akik szeretnek minket! Szeretném megköszönni a barátainknak, ismerőseinknek , szüleinknek, szurkolóinknak, hogy támogattak és néztek minket , nagyon sokat jelent ez számunkra , hogy ennyien vagytok akik szerettek minket."

Ne feledjétek, egy kiadó hely még van, ugyanis az európai selejtezőt a hétvégén tartják meg, amire még él a nevezési lehetőség!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!