Új csapatot épít a HellRaisers! - Minden eddigi játékosuk kispadra került

Új csapatot épít a HellRaisers! - Minden eddigi játékosuk kispadra került

A kezdő ötös kispadra került, DeadFox pedig végleg elszakadt a csapattól.

Idén márciusban egy új HellRaisers született, DeadFox kispadra került, woxic eligazolt a mousesports-hoz az új HR pedig ANGE1, ISSAA, loWel, oskar, nukkye felállásban vágott neki a jövőnek. Még a legnagyobb HellRaisers szurkolók sem jósoltak sok jövőt ennek a csapat és úgy néz ki, hogy végül igazuk is lett. 

A HellRaisers vezetése ugyanis tegnap bejelentette, hogy a teljes CS:GO csapatát kispadra ülteti, hamarosan pedig egy új felállással térnek majd vissza. Mindez természetesen az utóbbi hónapok lehangolóan gyenge teljesítményének tudható be. Még a különböző selejtezők sem jöttek össze a HR-nek, a berlini StarLadder Major pedig az utolsó szög volt a koporsóba.
A csapat pénznyeremény nélkül, a 20.-22. helyen végzett miután egyetlen győzelmet sikerült csak összeszedniük, a compLexity csapatát tudták elverni Infernon, egy Bo1-es meccs során. Hatalmas visszalépés ez ahhoz képest, hogy Londonban a legjobb nyolc közé jutott a csapat, Katowicében pedig a 12.-14. helyen zártak, ami szintén azt jelentette számukra, hogy meghívást kaptak Berlinbe.

"Kétségtelen, hogy a szezon borzasztó nehéz volt mindenkinek aki hitt a csapatban és támogatta a HellRaisers-t. Minden játékosunk be tudta bizonyítani a tehetségét, de sajnos mégsem tudtuk megépíteni azt a csapatot, amire minden szurkolónk büszke lehetett volna. Az új szezon viszont új lehetőségeket is kínál. Hamarosan újabb információnkkal jövünk a CS:GO csapatunkat illetően, sőt, egyéb jó hírekkel is szolgálhatunk majd! Tegyük újra naggyá a HellRaisers-t!" - olvasható Alex "Magician" Slabukhin, a HR vezérigazgatójának közleményében.

Ezzel egy időben a csapat elengedte DeadFox kezét is, aki bár március óta nem volt tagja a kezdő ötösnek, szabadon igazolhatóvá csak most vált. Erről maga Bence is említést tett röviden saját Facebook oldalán, ahol ő is további információkat ígért, rövid időn belül.

A HellRaisers következő mérkőzése a naptár szerint jövőhéten lenne a European Championship Kupán, ahová meghívott csapatként érkeznének. Egyelőre azonban kérdéses, hogy a HR fel tud-e állítani egy csapat ilyen rövid időn belül vagy, hogy egyáltalán van-e értelme ennyire kapkodniuk.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!